Besøk i Romania et godt ómen!

Besøk i den rumenske hovedstaden ender med trofé til Liverpool! Steaua-sjef bygger kirke om laget hans slår Liverpool! Birmingham-kampen flyttet. Le Tallec imponert over The Kop.

Besøk i Romania et godt ómen

 

Besøk i den rumenske hovedstaden bringer tilbake gode minner for de fleste Liverpool-supportere. Liverpool slo nemlig ut rumenske lag på veien da de sikret seg sine to siste europeiske trofèer. Dinamo Bucurest ble eliminert i semifinalen da de røde vant serievinnercupen i 1983/84, mens Rapid Bucurest ble slått ut på veien til UEFA-cup triumfen i 2000/01.

 

Rick Parry uttalte etter trekningen i Sveits i dag at møtet med Steaua vil bli en stor utfordring for Liverpool. Men han ser fram til møtene med rumenerne, og gjør et poeng av at Liverpool har spilt der før og kjenner byen godt.

 

”UEFA-cupen er veldig viktig for oss, og vi håper vi kan gjenta suksessen fra to år tilbake. Derfor håper jeg at vårt lags rutine i denne typen turneringer skal bli tungen på vekstskålen mot Steaua”, sa Parry etter trekningen.

 

Bygger kirke om Steaua slår Liverpool!

 

Entreprenøren Gigi Becali har aksjemajoriteten i rumenske Steaua Bucharest. Han sier nå at han vil bygge en kirke dersom hans lag klarer å slå Liverpool ut av UEFA-cupen!

 

”Under den andre kampen mot Southampton lovet jeg Gud at jeg skulle bygge en kirke om Steaua vant, og nå vil jeg bygge en til dersom våre spillere makter å slå ut Liverpool”, har Becali uttalt til Reuters!

 

Tro kan som kjent flytte fjell, og det blir liksom ikke det samme om David Moores kontrer og lover å bygge et nytt Littlewoods!

 

Birmingham-kampen flyttet

 

Begge matchene i 2.runde av UEFA-cupen er lagt til samme uke som det er full rulle i Champions League. Det betyr at UEFA-cup kampene går på torsdager. Det medfører igjen at Liverpools kamp mot Birmingham flyttes fra lørdag 29.november til søndag 30.november kl.16.00, slik at Liverpool får to hviledager mellom kampene.

 

Når det gjelder den første kampen i Romania, så blir tiden likevel knapp nok for Liverpool. De skal som kjent spille i Bucharest sent torsdag kveld, 6.november, før de har tidlig kick-off mot Manchester United den påfølgende søndagen.

 

Le Tallec imponert over The Kop

 

Anthony Le Tallec snakket før avreise til Portsmouth om den enorme responsen han fikk fra The Kop da han ble tatt av banen mot Olimpija Ljubljana.

 

”Det var et veldig følelsesladet øyeblikk, og jeg fikk frysninger nedover ryggen av måten de hyllet meg på. Det var et fantastisk øyeblikk, og det gjorde det ikke mindre fantastisk at Florent var mannen som skulle erstatte meg, slik at han også fikk en smakebit av den enorme atmosfæren på Anfield”, uttalte 18-åringen.

 

”Jeg ventet ikke at jeg skulle klare å venne meg til den engelske spillestilen så fort som jeg har gjort. Jeg er veldig tilfreds med hvordan jeg har startet sesongen. Jeg ventet rett og slett ikke å få spille så ofte som jeg har gjort”, legger han til.