Bli medlem i LFCSCSB:Medlemskortet 2003/04

Bli med på laget! Vis din støtte til Liverpool F.C. gjennom et medlemskap i den Skandinaviske Supporterklubben. Forberedelsene til sesongen starter nå. Medlemskortet er klart – er du?

Ikke medlem av Supporterklubben eller har du latt medlemskapet ditt gå ut i sommervarmen? Slike feiltrinn kan selvsagt skje, og dersom du leser disse linjene er du på rett vei! Sjekk denne linken for innmelding og medlemsfordeler.

 

Kewell er på plass – optimismen er stor!

Èn spiller kan selvsagt ikke vinne Liverpool trofeer alene. Forsterket med Harry Kewell, en offensiv irsk høyreback og et par spennende unge franskmenn kan det likevel bli spennende på Anfield utover høsten. I tillegg går det rykter om at Houllier fortsatt har et ess eller to i ermene. Vi kommer uansett til å vise laget fra Merseyside den støtten de fortjener også kommende sesong. Mange skriver og mailer til oss om at Liverbirden dunker ekstra hardt over hjerterota etter forrige sesongs motgang. Det er hyggelig å høre. Liverpool supporterne er en sjelden trofast og tett familie. Uansett motgang eller medgang: Vi står alltid sammen!

 

Medlemskap i gave eller Familiemedlemskap

Hvorfor ikke gi et medlemskap i Supporterklubben i gavekort eller meld inn sønn, datter, far eller mor som familiemedlemmer? Familiemedlemskap koster kun kr 50,- og gir alle rettigheter. Sjekk linken over for mer info.

 

Medlemskortet 2003/04

Slik ser sesongens medlemskort ut. Kortet sender ut sammen med Kopite nr 2 i midten av september. Husk derfor å fornye ditt medlemskap hvis du har fått giro sammen med The Kopite nr 1, eller meld deg inn nå dersom du står utenfor Supporterklubben. For ordens skyld: Har du ikke mottatt giro sammen med The Kopite, kan du forholde deg i ro – medlemskortet kommer da automatisk med Kopite nr 2 (i september).