Boumsong vil til Anfield nå

Jean-Alain Boumsong sier at han fortsatt håper at de røde fra Anfield vil komme med et godt nok bud innen transferstoppen.

Det er ingen hemmelighet at midtstopperen til Auxerre, Jean-Alain Boumsong, har vært i søkelyset til Liverpool angående en overgang.  Informerte kilder hevder bl.a. at franskmannen var på Merseyside i mai for å sjekke forholdene rundt en mulig overgang til de helrøde.  Etter det vi forstår har Liverpool lagt inn et bud på £2.5M for den høyreiste forsvareren, med beskjed om at man ikke er interessert i å være med i en auksjon for spilleren som kan gå gratis etter neste sesong.

 

Marseilles er den andre klubben som har kommet med en konkret henvendelse angående Jean-Alain Boumsong, men siden Auxerre har andre spillere å selge og det også har hersket noe usikkerhet rundt situasjonen til den andre midtstopperen Phillipe Mexes har man avvist alle tilnærmelser så langt.  Spilleren selv har nektet å skrive under et nytt kontraktforslag og har ikke lagt skjul på at han gjerne kunne tenke seg å bytte beite.

 

Boumsong ble tidligere sitert på at det var 99% sikkert at han ville bli ytterligere en sesong til i Auxerre, men ferske sitater sier at han likevel ikke har gitt opp en mulig overgang til Anfield:  -Det har aldri vært min målsetning å forlate Auxerre koste hva det koste vil, men dersom et interessant tilbud ble framlagt overfor klubben og meg selv ville jeg vurdere å slå til.  To klubber har vist genuin interesse denne sommeren, og de er Liverpool og Marseilles.

 

-Det har imidlertid ikke vært noen konkret utvikling å snakke om.  Direktørene i Marseille gjorde sitt beste for å kunne kjøpe meg, men de hadde finansielle begrensninger og er nå på utkikk etter andre spillere.  Angående Liverpool har det bare ikke vært noe mer å høre fra dem.  Utfordringen ved å spille for enten Marseille eller Liverpool appelerer til meg da de begge er klubber med en rik historie.  Men dersom de ikke skulle komme tilbake med et tilbud i siste minutt virker det som om disse to sidene er avsluttet.

 

-Det er fortsatt tre uker til transfervinduet lukkes, og kanskje vil det komme et glimrende siste tilbud.  Slik markedet er nå virker imidlertid det lite sannsynlig.