Carra for England

Jamie Carragher er kalt inn til Englandstroppen. Leeds favoritter til å få Berger. Rushie tror på gullsjanser for Liverpool. Hvem som var best for U-19 og U-17. Pre-season i Crewe.

En skadet John Terry gjør at Jamie Carragher er blitt kalt inn til den engelske landslagstroppen.  Carra vil bli med på treningsleiren i La Mange, hvor man reiser etter kveldens landskamp i Sør-Afrika, og dessuten til privatlandskampen mot Serbia og Montenegro 3/6 og EM-kampen på Riverside mot Slovakia 10/6.

 

Rapporter sier at Patrik Berger snart vil være klar for en ny Premier League klubb.  Tsjekkeren forlater Liverpool på en Bosman i sommer, og Leeds melder på sin hjemmeside at de er i forhandlinger med midtbanespilleren.  Trolig havner ”Paddy” på Elland Road, selv om Portsmouth også kan være en aktuell klubb.

 

Ian Rush har tro på at Liverpool kan være en seriøs utfordrer til ligatittelen neste sesong, til tross for at man nettopp har endt 2002/03 med 5.plass og intet spill i Champions League det kommende året.  Rushie trener nå klubbens angripere på deltid, og er optimistisk på klubbens vegne:  ”Ligaplasseringen denne sesongen kan beskrives som en glipp.  Å snakke om at denne sesongen har vært en fiasko vil være å bomme helt på målet.  Klubben vant sølvtøy etter at Worthington Cup ble vunnet på en imponerende måte.  Det at klubben ikke vil spille i mesterligaen neste sesong har gjort at Liverpool taper inntekter og at spiller mister muligheten til å møte de beste klubbene i Europa.  Det vil samtidig bety at man kan sette full fokus på Premier League til neste sesong.  Med noen lure kjøp i tillegg til det talentet man allerede har på plass, er jeg sikker på at man kan bli en seriøs utfordrer til tittelen.”

 

Dave Shannon, trener for U-17, mener at kaptein og midtstopper James Smith var lagets klart beste spiller sist sesong.  Shannon kaller den lokale unggutten for en ”fantastisk forsvarer, som er veldig vanskelig å komme forbi i en mot en situasjoner”.  Treneren legger til at Smith ville ha spilt flere kamper for U-19 laget hadde det ikke vært for at det eldste mannskapet på akademiet hadde så mange sentrale forsvarere å velge mellom at man var nødt til å rullere en del.

John Owens hos U-19 ønsker ikke å peke ut en spesielt spiller på sitt lag, men har rosende ord å si om fem av dem.  Stephen McNulty og Andy Nicholas fikk ikke fornyet kontrakt med Liverpool, men Owens tror det vil kunne få en karriere i andre klubber.  Den eneste som fikk klarsignal for Melwood var Zak Whitbread, noe treneren mente var fortjent etter at spilleren med amerikansk pass hadde en flott sesong i midtforsvaret.  Han velger også å trekke fram de to 18-åringene David Raven og Darren Potter, for det solide spillet Raven har vist i forsvaret og det talentet Potter har bevist på midtbanen.  De to sistnevnte vil bli nøkkelspillere på neste års U-19 lag.

 

Crewe opplyser at de skal spille pre-season kamp mot Liverpool på Gresty Road 19.juli.  Vi har ennå ikke fått bekreftet om det er Liverpools førstelag det dreier seg om.