Carra uenig med Gerrard

I motsetning til Steven Gerrard mener Carragher at sesongen ikke har vært en ”katastrofe”. Leeds setter frist for Kewell? Terminlista kommer 19/6. Evans til Fulham?

Jamie Carragher insisterer i dag at Liverpools sesong ikke har vært en total katastrofe. Carra vet at lagkamerater har uttrykt meninger i den retningen, men mener likevel at ”disaster” er feil valg av ord. – Jeg har lest hva Stevie har sagt om sesongen vi nettopp lag lagt bak oss. Han uttalte for noen dager siden at sesongen var en katastrofe fordi vi ikke kom til Champions League. I fotball er det vanlig at man har forskjellige oppfattninger om tingenes tilstand. Selv om jeg skjønner poenget til Stevie, vil jeg likevel ikke bruke ordet ”disaster”. Vi har slått Manchester United i en Cupfinale – og har et trofee å vise frem. I innspurten kunne vi i beste fall blitt nummer fire. Hadde du spurt meg før sesongstart hva jeg ville valgt mellom en 4. plass og en 5. plass pluss et trofee, ville jeg tatt 5. plassen. Uten tvil! Det er kun pengene som gjør 4. plassen så attraktiv. Som spiller er det medaljer og pokaler som teller mest. Med all respekt, hva har ”Champions League-klubber” som Leeds og Newcastle vunnet de siste årene?

 

Formannen til Leeds United, John McKenzie, innrømmer at Harry Kewell enten må signere ny kontrakt i løpet av sommeren eller finne seg i å bli solgt. Leeds er ikke i en posisjon hvor de kan risikere at Kewell går gratis neste år. Med Lee Bowyer saken frist i minne er Yorkshire-klubben beredt til å gi Kewell et ultimatum. Bowyer var som kjent nær ved å signere for Liverpool i fjor sommer, men handelen ble stoppet i siste øyeblikk. Leeds tapte rundt £9M på dette, og kommer til å opptre annerledes i lignende saker i fremtiden. Den første prøven blir altså Harry Kewell. En oversikt hos Opta Index gir Kewell høyest index score av samtlige Leeds-spillere basert på ligakampene de siste tolv månedene. Han stjeler topplassen foran Viduka, fulgte av Robinson og Smith.

 

FA Premier League bekrefter i dag at terminlisten legges ut torsdag 19. juni. DataCo, selskapet som eier lisensen for publiseringen av terminlisten, vil offentliggjøre kampoppsettet for 2003/04 klokken 11.00.

 

Roy Evans sier han er interessert i å gå til Fulham dersom den nyansette manageren, Chris Coleman, trenger ham i en eller annen kapasitet. Evans var tre måneder sammen med Karl-Heinz Riedle i Londonklubben i 2000 som midlertidig manager.