Carra ute i seks måneder!

Liverpool bekreftet i ettermiddag vår bekymring for Jamie Carraghers helse. Røntgenbilder påviste brudd i høyre legg, og han mister inntil seks måneder!

Man vet det er alvorlig når Carragher må forlate banen. Derfor fryktet vi det verste etter Lucas Neills høye takling tidlig i første omgang på Ewood. Blackburnspilleren kom inn i stor fart og plantet knottene litt under kneet. Carra lå lenge nede og vred seg i smerter. Han forsøkte å spille videre, men måtte til slutt kaste inn håndkleet. Han ble erstattet av John Arne Riise etter 17 minutters spill.

 

Carragher forlot banen på krykker. Nå konstaterer dessverre røntgenbildene brudd i foten. Han mister dermed inntil seks måneder av sesongen, og er kanskje ikke tilbake før mars! Skaden rammer en allerede hardt skadeskutt tropp på Anfield. For mindre enn et halvt døgn siden ble det påvist ankelbrudd hos Milan Baros etter et sammenstøtt med Markus Babbel. Tsjekkeren gjennomgikk en to timers operasjon i går kveld. Operasjonen betegnes som vellykket. Spissen er likevel ikke ventet tilbake på denne siden av nyttår.

 

Houllier måtte sette sin første nøkkelspiller på sykelisten før sesongen startet. Dietmar Haman måtte operere leggen pånytt 29.juli - etter hjemkomst fra treningskamp i Hong Kong. Tidlig november er den foreløpige diagnosen på når den sentrale midtbanespilleren kan forvente å være tilbake. Stephen Henchoz har slitt med et strukket leddbånd i ankelen siden Aston Villa. Makkeren til Sami i midtforsvaret hanglet også forrige sesong. Etter å ha spilt landskamp for Sveits i Russland kom han tilbake til Melwood med sår fot. Han mister de to neste ukene. Før sesongstart hadde man god dekning på keeperplass – trodde vi. Skaden til Kirkland avdekker en liten svakhet også her. Vi må fortsatt spille opptil en måned til med kun Luzi på benken. I tillegg ryktes det søndag at Steven Gerrard kan være tvilsom til neste kamp, etter å ha forlatt banen med det som kan være en strekkskade. Det vil i så fall være en mann vi ikke har råd til å sykemelde på det nåværende tidspunkt. Skader har rammet laget hardt på kort tid. Spesielt bakover på banen begynner dekningen å bli marginal.