Carra vil få ny kontrakt

Liverpool bekrefter at skadede Jamie Carragher blir tilbudt ny kontrakt. Gérard Houllier takker sitt styre. Hvor du kan se Olimpija Ljublijana v Liverpool.

Jamie Carragher er en av flere spillere hvis kontrakt løper ut i 2005.  Det er derfor duket for hektisk virksomhet ved forhandlingsbordet utover høsten.  Allerede nå bekrefter imidlertid Liverpool og manager Gérard Houllier at Carra er en av de spillerne man er veldig oppsatt på og beholde og at scouseren vil bli tilbudt en ny avtale:  - Jeg liker ikke å snakke om individuelle kontrakter, men Jamie vet hva jeg synes om ham og dere kan være sikre på at vi vil ta vare på ham.  Jeg kan gå god for at når Jamie er friskmeldt igjen vil det også ligge en ny kontrakt på bordet for ham.  Det er ingen timeplan for dette, men når vi ønsker at en spiller skal bli og spilleren selv også ønsker det, da finner klubben alltid en løsning.  Jamie er et slikt tilfelle.

- Alle vet hva jeg synes om ham.  Han er Liverpool tvers igjennom.  Han elsker klubben og vi setter pris på hva han gjør.  Så lenge jeg er her har også Jamie en fremtid i Liverpool.

 

Gérard Houllier har takket Liverpools styre for å ha vist ham tillit under lagets dårlige start på denne ligasesongen.  Manageren ble utsatt for mye kritikk etter to poeng på de tre første kampene, og Houllier selv antyder nå også at presset har vært der:  - Vi lever i en tid hvor tålmodighet ikke er en dyd.  Hvis du taper tre kamper er du ubrukelig, og alt du har jobbet mot kan bli kastet på søpla.  Hvis du derimot skulle vinne tre kamper er du verdens beste.

- Jeg er glad for at styret hos Liverpool respekterer hva vi gjør.  Jeg er fornøyd over at styremedlemmene bare var skuffet over det resultatet vi hadde mot Tottenham, men ikke måten vi spilte på.  Vi er en spesiell klubb og vi vet det selv.  Vi har øket forventningene etter å ha vunnet seks trofeer på fire år, og to ganger kvalifisert oss til Champions League.

 

Olimpija Ljublijana v Liverpool vil bli spilt i morgen, med avspark kl 20.15.  I England sendes kampen direkte på ”Five”, eller Channel 5 kanalen tidligere het.  Kanalens nye sportsanker, John Barnes, vil presentere sendingen som starer kl 20.05.

I Oslo sendes kampen på bl.a. sportspubene Bohemen og The Sportsbar.  Hvis det er andre som gjerne vil ha nevnt aktuelle puber etc. som sender kamper, send en e-mail til [email protected], og vi tar det med på våre nyheter.