Cissé og/eller Boumsong?

Houllier og Liverpool skal ha møte med Auxerre i slutten av mai. John Arne Riise med mot Sami & Co. Liverpool tapte en halv million pund. Man.Utd ligafavoritt.

Til klubbens egen hjemmeside bekrefter Gerard Houllier at man har planlagt et møte med Auxerre.  Det har lenge vært kjent at manageren er en stor beundrer av klubbens toppscorer Djibril Cissé (bildet), og den store midtstopperen Jean-Alain Boumsong er en annen spiller som stadig linkes til Anfield.  Trolig er det disse spillerne det vil skrives mest om når Houllier erkjenner at man nå ønsker å høste av den franske klubbens evne til å produsere gode spillere:  ”Vi skal ha et møte med Auxerre i slutten av måneden.  Rick Parry, styret, og meg selv er klar over at vi behøver friskt blod, men at vi samtidig allerede har en god stamme.

”Jeg ønsker å beholde den.  Vår gjennomsnittsalder er 25 år og det ville være tåpelig og ikke gi spillerne mer tid.

”Det vil være naturlig å ta noen vanskelige avgjørelser fremover.  Jeg vet at det er jeg som må ta dem, men slik er fotballen.”

 

John Arne Riise er som ventet tatt ut til privatlandskampen på Ullevaal 22.mai mot Finland.  På andre siden av banen vil nåværende og tidligere lagkamerat Sami Hyypiä og Jari Litmanen befinne seg.

 

Hver plassering i Premier League utgjør £503.000.  Når du da har lagt bak det 15 lag og blitt nr.5 i ligaen betyr det en premiepott på £8.048.000.  Med andre ord tapte ikke Liverpool bare en plass i Champions League gjennom nederlaget mot Chelsea i siste kamp, men de ble en drøy halv million pund fattigere enn dersom de hadde skaffet seg tre poeng i London.

 

Et bookmakerfirma har allerede satt opp odds for hvordan det går i ligaen i 2003/04.  Man.Utd er favoritt, og hvor du får igjen 2.10 ganger innsatsen.  Arsenal følger deretter med 2.75, før de tror at Houllier kan komme til å holde det han lover når han sier at målet til neste sesong er en plass blant de tre beste.  8.00 ganger får man nemlig igjen for pengene dersom Liverpool eller Newcastle går helt til topps.  Neste på listen er Chelsea med 13.00, før det blir et gigantisk sprang til 101.00 og Blackburn, Everton og Leeds.  Nederst er Bolton med 1001, og Leicester med 2001.