Danny Murphy: -Sesongen ingen katastrofe ennå

Danny Murphy sier at Liverpool fremdeles har mye å spille for denne sesongen og at det er spillerne som må ta skylden for de svake resultatene.

Danny Murphy mener at laget har blitt mer sammensveiset enn noen gang, men også at selvtilliten har blitt svekket etter 11 ligakamper uten seier. Men han tror likevel at det vil snu for de røde og at vi likevel vil klare å kvalifisere oss for Champions League. Dessuten uttaler han at det fremdeles er mye å spille for denne sesongen, spesielt i de tre cupene, og innrømmer samtidig at ligatittelen ser ut til å være utenfor rekkevidde.

"For mange av spillerne er dette den første vanskelige perioden de har opplevd. Alle de beste lagene har slike perioder (! red. anm.), men klarer likevel å komme tilbake og vinne ting. Vi må huske det. Moralen er ikke så dårlig og bedre enn det folk tror. Vi har vært i gjennom en forferdelig periode, men den har brakt oss sterkere sammen. Vi har prøvd å få det til. Vi har satt oss ned for å analysere. Dersom vi kunne putte fingeren på noe, ville vi alle være managere, men det er vanskelig å sette fingeren på noe. Sesongen er ikke en katastrofe ennå. Vi har tre cuper å spille om. Vi tror vi kan nå Champions League. Viser vi form kan vi ta en av kvalifiseringsplassene.

Samtidig mener "Danny Boy" at spillerne må ta skylden for de svake resultatene.

"Hele staben har opprettholdt en meget positiv atmosfære og støttet oss gjennom denne svake perioden, spesielt manageren. Kanskje har det vært for positivt på en måte, kanskje han har støttet oss for mye. Nå er tiden inne for å tilbakebetale den støtten. Det er vårt ansvar å skaffe resultater når vi går ut på banen, ikke hans. Vi er alle landslagsspillere og har meget godt betalt. Vi har betalt for å tåle press og det ansvar som følger med. Det betyr å levere varene, gå ut der å gjengjelde istedenfor å la ham ta skylden. Alle her innrømmer at vi ikke har levd opp til standarden vi har satt og vi vet hva som kreves. Det er på tide å gå ut der å gjøre det."