Danny tilbake på laget

Danny Murphy erstatter El-Hadji Diouf i startoppstillingen. John Arne Riise håper å feire bursdag med seier. 14 puber bekrefter at de sender Liverpool live.

Murphy i bedre form

Gérard Houllier bekrefter at Danny Murphy er med fra start i kveldens kamp mot Olimpija Ljubljana.  Manageren har også bekreftet at Owen og Heskey blir spissparet, og sannsynligheten er stor for at Murphy inn for suspenderte El-Hadji Diouf er den eneste forandringen i forhold til laget som slo Leicester.  Stephane Henchoz er ventet å være tilbake på benken etter å ha blitt tatt ut i troppen etter skade.  Danny Murphy hadde en skuffende sesonginnledning, etter at mange mente han var Liverpools jevneste spiller forrige sesong, men Houllier mener at midtbanespilleren nå er på vei tilbake til formen:  - Danny vil spille.  Han har gjort det bra nylig, og jeg har vært fornøyd med det han har vist på trening.  Jeg vet at han kan være en veldig spennende pasningsspiller, men han har manglet bevegelse.  Han har gitt den riktige responsen, og han har fått mer fart på beina.  Han er sulten etter å komme tilbake.

 

John Arne 23 i dag

John Arne Riise fyller 23 år i dag, og nordmannen håper å feire det med en seier i Slovenia:  - Forhåpentligvis kan jeg få en god bursdag, hvis jeg får spille.  Det er alltid en utfordring å spille ute i Europa og vi vet at Olimpija vil gi 100%.  Vi vil også være klare til kamp, og vi ser frem til det.  Det er en ganske gammel og åpen stadion som vi skal spille på.  Ved første sjekk virker den ganske hard, men etter det jeg forstår skal det bli regn i dag.  Det vil gjøre det bedre.

 

Disse sender Olimpija v Liverpool

Vi følger som vanlig kampen her på liverpool.no, og vi ha vår spillervurdering kort tid etter kampslutt.  Du kan også få med deg lagoppstillinger, scoringer og det aller viktigste via mobiltelefonen, dersom du blir med på vår SMS tjeneste.  Kampstart er kl 20.15.

Vi har fått bekreftet at disse stedene sender Liverpools kamp live i kveld kl 20.15:  Oslo – Bohemen & The Sportsbar, Bergen – Fotballpuben & The English Pub, Os – Os Biljard & Sportsbar, Trondheim – Down town & Kings Cross, Stavanger – Stavanger Sportscafé, Kristiansand – Uptown Sportsbar, Tønsberg – Wembley Pub, Fredrikstad – Elias Bar og Restaurant, Skien – Metz, Odda – Vertshuset Pub, Sandnes - ”Ca du vil”.

Hvis du vil sjekke om det er andre steder som sender fotball i din nærhet, kan det være lurt å ta en kikk på vår pubguide.