Didi nærmer seg comeback

Dietmar Hamann spilte hele kampen da reservene slo WBA. Michael Owen kandidat til å bli Årets Spiller i Europa. Gode nyheter for skadet talent.

Gode unggutter

Liverpools reservelag hadde få problemer med å slå et rutinert West Bromwich med 2-0 i går kveld.  Richie Partridge og John Welsh på straffespark var målscorere.  I tillegg til Partridge imponerte også unggutta Carl Medjani og Robbie Foy.  For Gérard Houllier vil det imidlertid ha vært mest viktig at Dietmar Hamann og Stephane Henchoz begge hadde solide 90 minutter.  Hamann jobber seg tilbake etter skade, og bør kunne være kampklar til neste kamp mot Middlesbrough.  Henchoz har vært skadefri noen uker, men ikke greid å fravriste Igor Biscan plassen ved siden av Sami Hyypiä i midtforsvaret.  Det til tross for at de røde har sluppet inn mål i sine åtte siste ligakamper.  Vi har lagt ut egen sak om gårsdagens møte i Chester, med vurdering av både kamp og spillere.

 

Michael nominert til gjevt trofé

Michael Owen er blitt plukket ut som en av de 50 kandidatene som er aktuelle til å bli Årets Spiller i Europa for 2003.  Liverpools toppscorer vant ”Golden Ball” i 2001, og selv om han nok ikke vil være blant favorittene denne gang er det en ære bare det å bli nominert.  De øvrige engelske spillerne som er med på den fornemme lista er David Beckham og Sol Campbell.

 

Ikke benbrudd for Joxer

Det irske midtbanetalentet John-Paul ”Joxer” Kelly ble skadet sist helg under spill for Liverpools U17.  16-åringen landet forkjært og man fryktet at ankelen var brukket, og at resten av sesongen kunne bli spolert.  Etter det vi erfarer er det likevel ikke snakk om et brudd, men at Kelly har fått skadet leddbåndene i ankelen.  I beste fall kan det bety at John-Paul rekker å være tilbake på banen igjen på denne siden av nyttår.  ”Joxer” har imponert stort etter at han kom fra Irland i sommer og allerede spilt for klubbens U19 lag.