Duo tilbake denne uken

Owen og Murphy forventes tilbake i trening onsdag. Rapaic tilbudt utvidet prøvespill. Houllier misfornøyd med spillet mot Portsmouth. Kampene mot Steaua terminfestet.

Michael Owen og Danny Murphy forventes å vende tilbake til trening onsdag. St. Michael har vært ute av spill siden han måtte gå av banen mot Arsenal med en leggskade. Danny Murphy pådro seg en leddbåndskade i ankelen i en reservelagskamp mot Everton 29.september. - Vi håper å ha Michael tilbake i trening i midtuken. Det samme gjelder for Danny Murphy, bekrefter Houllier til Liverpool Echo.

 

Rapaic tilbudt utvidet prøvespill

Den 29-årige venstre midtbanespilleren Milan Rapaic har vært på prøve på Melwood den siste uka. Houllier er såpass fornøyd med hva han har fått se av den kroatiske landslagspilleren at han fått tilbud om å utvidet sitt treningsopphold med en uke. - Hans form blir bedre og han forbedrer seg for hver dag. Han er en spiller vi vil fortsette å ta en nærmere kikk på, uttaler Houllier. Rapaic er kontraktsløs og vil dermed ha mulighet for å undertegne for en ny klubb selv om overgangsvinduet er stengt. 

 

Houllier: - Svakeste kampen denne sesongen

Houllier mener at den lange skadelista er hovedårsaken til at man gikk på en ny smell mot Portsmouth lørdag, selv om han i dag innrømmet at flere av spillerne var under pari. – Det første å si er at vi ikke spilte bra. Vi sprudlet ikke. Vi var uvanlig tamme. I form av spill var dette det mest skuffende vi har vist denne sesongen. Vi så ikke ut til å ha denne samme flyten og innlevelsen i vårt spill. Bredden vi har hatt manglet. Det var ingen kollektiv gnist. Jeg ønsker ikke å tenke på å gå på flere tap. Selv i en kamp som på lørdag hvor vi ikke spilte bra, skapte vi nok sjanser til å bli belønnet. Vi trenger å forbedre oss nå mot Leeds. Som manager må man se på kampen og forsøke og forklare hvorfor ting skjedde. Jeg ønsker ikke å bli sett på som en som kommer med unnskyldninger, men noen ganger kan man mangle fire spillere i en kamp, men vi hadde et praktisk talt et halvt lag borte. Det er seks eller syv spillere ut av ulike årsaker. Michael Owen, Milan Baros, Danny Murphy, Dietmar Hamann og Jamie Carragher ville alle vært selvskrevne sist sesong. Jeg bruker nå unge spillere som jeg ville satt inn på laget etter seks måneder. Owen, Baros og Murphy alene er trolig verdt totalt 50 mål per sesong for oss.

 

UEFA-cupkamper terminfestet

Liverpool FC bekrefter i dag at bortekampen mot Steaua Bucuresti spilles torsdag 6.november og returen spilles på Anfield torsdag 27.november. Avsparkstider foreligger foreløpig ikke.