England U20 for Welsh

John Welsh er tatt ut til det engelske ungdomslandslaget. Snart trekning av VM for juniorer, hvor Liverpool vil ha flere spillere med.

John Welsh er tatt ut i troppen til privatlandskampen mot Tyskland 6.februar i Reading.  Midtbanespilleren, som også har vikariert på høyrebacken for landslaget, har vært fast inventar på representasjonslag de siste årene.  Scouseren debuterte også på førstelaget til Liverpool i Worthington Cup tidligere denne sesongen.

Welsh vil også være interessert i å høre trekningen av junior VM som blir gjort førstkommende onsdag.  Vertsland er de Forenede Arabiske Emirater og sluttspillet avholdes fra 25.mars til 16.april.  Europa har seks representanter, nemlig Spania, Tyskland, Slovakia, Irland, Tsjekkia og England.

Fra Liverpool FC er det ventet at Michael Foley og Darren Potter vil være med i Irlands tropp, mens John Welsh og Jon Otsemobor (bildet) kommer med for England.  Foley, Potter og Welsh trives alle best på den sentrale midtbanen, mens Otsemobor nå spiller mest høyreback etter tidligere å ha vært midtstopper.