Evans med Palace-advarsel

Roy Evans tror Crystal Palace kan skape trøbbel for Liverpool i 4. rundekampen av FA-cupen på Selhurst Park.

Roy Evans karakteriserer den kommende 4. rundekampen mot Crystal Palace som vanskelig. Den tidligere Liverpool-manageren advarer Liverpool mot å ta noe på forskudd før kampen mot 1. divisjonslaget fra London som spilles 25/26 januar.

- Det er en vanskelig trekning. Når du møter lag fra lavere divisjoner forventes det at du går videre, men det blir helt sikkert ikke lett, tror Roy Evans.

Crystal Palace ligger for øyeblikket på sjuendeplass med 41 poeng i 1. divisjon, og jager play-off plassering. Trevor Francis’ elever slo Blackpool 2-1 på bortebane i 3. runde etter to scoringer fra Tommy Black.

Evans sier videre i intervjuet med LFCs offisielle nettsider at Gerard Houlliers elever må skjerpe seg dersom de skal ha forhåpninger om å vinner edle medaljer i år.

- Liverpool må spille bedre enn det de har gjort den siste tiden dersom de skal vinne tre cuper i år. De kan ikke ta lett på denne kampen (Crystal Palace red. anm). Det er snakk om FA-cupen og alle har en mulighet. Palace er kapable til å slå dem, tror altså Roy Evans.

Forrige gang Liverpool målte krefter med Crystal Palace var ironisk nok i ”Treble” sesongen 2000/01. Den gang møttes lagene i to kamper i semifinalen av Ligecupen, og selv om Palace vant oppgjøret i London 2-1 gikk Pool som kjent videre etter klar seier på Anfield, og vant deretter hele turneringa.

 

Steven Gerrard dedikerte i dag avansementet til 4. runde til supporterne. Scouserne var tallrike og høylytte på Main Road i går, og fansen har støttet opp under laget i hele nedgangsperioden.

- Denne seieren var for alle i klubben. Ikke bare har fansen vært fantastisk, men David Moores og Rick Parry (Chairman og Chief Executive) følger oss overalt og har støttet laget så mye som noen, roser midtbanemotoren.

- Spillerne ønsket å vise hvor mye vi står bak trenerne, og jeg føler vi viste det på den måten vi spilte, sier Steven Gerrard som håper Liverpool kan fortsette forbedringen å vise takter som i den berømte Treble-sesongen.