Finnan klar igjen

Steve Finnan skal være klar til Middlesbrough. Dietmar Hamann inn på midtbanen? Igor Biscan ligger an til å beholde midtstopperplassen.

Vår irske høyreback bekrefter i dag at han trakk seg fra landskampen mot Canada for å være på en sikre siden, og regner med å kunne spille lørdagens kampen mot Middlesbrough. - Kneskaden stammer fra en smell under treningen for en tid tilbake. Jeg trengte derfor en hvil, og forklarte det til manager Brian Kerr. I og med at dette var en ubetydelig vennskapskamp, var det ikke noe problem å få fri fra pliktene i den grønne trøya, forklarer Finnan. Noen få dagers hvil har vært den riktige oppskriften, og jeg kan ikke se at kneskaden skal kunne hindre meg å spille mot Boro.

Etter å ha slitt med flere småskader den siste tiden skal også kvartetten Owen, Gerrard, Hamann og Henchoz være mer eller mindre klar. Michael trenger kanskje noen dager trening til før han er klar for startoppstillingen? Gerrard virker sikker på å spille, og så gjenstår det å se om Houllier setter inn Hamann eller Henchoz igjen? Etter å ha spilt 90 minutter i reservelagskamp mandag er tyskeren og sveitseren klar for innsats igjen. De fleste tror Hamann starter på Riverside, mens Biscan fortsatt klarer å holde Stephen ute av laget.