Finnan starter søndag?

Steve Finnan kan få sin debut fra start mot Aston Villa. Cheyrou ute med skade. De røde tar sin femte seier av seks mulige på Villa Park? U-17 starter sesongen mot Soton.

Steve Finnan har manglet kamptrening og startet ikke mot Chelsea. Han fikk sin ilddåp i en kaotisk 2. omgang hvor det var vanskelig å stikke seg frem, og var også i aksjon for Irland mot Australia i midtuken. Houllier vurderer nå å gi iren med londonaksent sin første kamp fra start i ligaen mot Aston Villa. – Jeg har enda ikke bestemt meg, uttalte manageren på dagens pressekonferanse, men la til at han  vurderer situasjonen fortløpende. – Dersom Steve ikke starter søndag regner jeg med at han er klar til laget mot Tottenham til uken. Houllier kunne ellers opplyse at trioen Kewell, Heskey og Smicer alle er spillerklare. Vladi har trent hele den siste uken. Bruno Cheyrou må stå over kampen på grunn av en lyskestrekk. Franskmannen sa ellers at Liverpool måtte heve spillet mot Villa. – Til tross for at vi spilte en god 1. omgang mot Chelsea, klarte vi ikke å fullføre. Det må vi gjøre søndag.

 

God statistikk på Villa Park

Liverpool har en bra statistikk mot Aston Villa de siste årene. Hjemmelaget har ikke vunnet mot de røde fra Merseyside i ligaen på eget gress siden 28. februar 1998. De har heller ikke vunnet en åpningskamp i ligaen siden 3-0 mot Everton i august 1999! Liverpool jakter dermed sin femte seier på seks kamper i Birmingham.

Villa har Marcus Allbäck ute med skade. Svensken slo opp en hamstringskade under landskampen mot Hellas onsdag.

 

U-17 starter sesongen

Lørdag formiddag begynner U-17 sesongen borte mot Southampton. Lee Peltier, Karl Noon og Jordan Holmes var i sommer med U-19 til Australia, sier trener Dave Shannon før avspark. Han må spille med U-16 keeper Dave Roberts mellom stengene i og med at Paul Harrison er skadet. U-19 starter ikke sesongen før neste helg. De møter da Fulham på Akademiet i Kirkby.