FIVE sender Olimpija-kamp

Kanalen FIVE har satt opp bortekampen i UEFA-Cupen på sendeplanen. Ingen nye skader foran Blackburn. Begge juniorlagene i aksjon i morgen.

Liverpools første kamp i UEFA-Cupen skal sendes direkte på FIVE. Kanalen sikret seg nylig den tidligere Anfield-helten John Barnes som ankermann i studio, har de siste årene spesialisert seg på å kjøpe opp engelske lags bortekamper i UEFA-Cupen. På kanalens sendeskjema står det oppgitt sendestart fra klokken 20:05. Kampen starter 10 minutter senere. FIVE kan kun tas inn i Norge av dem som har Sky Digital.

 

God statistikk mot Rovers 

Morgendagens motstander i Premier League, Blackburn Rovers, har ikke vunnet mot Liverpool siden november 1996. Begge lag jakter sesongens andre seier i ligaen, og hjemmelagets manager Graeme Souness håper naturligvis på seier over sin tidligere arbeidsgiver. Souness har i tillegg flere spillere med tilknytning til Anfield i stallen. Mest fremtredende er Brad Friedel, David Thompson og Markus Babbel (utlån). I tillegg er Dean Saunders å finne blant the backroom staff. Houllier kunne ta i mot sine landslagsspillere i går uten noen skadeproblemer å rapportere om. På en pressebriefing senere i ettermiddag vil imidlertid manageren ventelig kunne si mer om morgendagens lag. I utgangspunktet regner man med at de samme spillerne som ble brukt mot Tottenham og Everton fremover på banen starter også i morgen. Stephane Henchoz er trolig tilbake i midtforsvaret, mens John Arne Riise kanskje kan true plassen til Finnan eller Carragher?

Neale Barny er satt opp som dommer.

 

U-19 tar sesongens første seier? 

Begge juniorlagene er i aksjon i morgen formiddag. U-19 møter Huddersfield på bortebane, og jakter sesongens første seier. Steven Gillespie skadet seg i reservelagskampen i midtuken og er ute med en strekkskade. Ryan Wilkie sliter med de samme problemene. Adam Flynn skal imidlertid være spilleklar.

U-17 tar i mot Middlesbrough på Akademiet. Tilbake fra turneringsspill i Italia, hvor de tapte for Dortmund i finalen, har ingen spesielle skadeproblemer. Finaleplassen var den 4. på rad i turneringssammenheng for guttene til Dave Shannon.