Flere transferrykter

Liverpool må høyne bud på Malbranque. Interesse for Christiano Ronaldo? Diarra håper på fast plass. Cissé og Frankrike vant. TV-kamper snart klare.

Malbranque aktuell for Anfield

Ifølge Daily Mirror har Fulham avslått et bud på £3.5M for Steed Malbranque.  Normalt trekker vi litt på skuldrene av slike rykter i tabloidpressen, men det er liten tvil om at Malbranque vurderes som aktuell på Anfield.  Det at tidligere klubbkamerat Steve Finnan allerede er klar for Liverpool, og hans tidligere trener Christian Damiano også skal til Merseyside, bidrar ytterligere til at Malbranque kan være et transfermål.

 

Bud eller ikke bud på Ronaldo?

Liverpool benektet i går at man har lagt inn bud på supertalentet Christiano Ronaldo.  Det er det motsatte av hva et portugisisk nettsted hevder, som sier at de røde har fått avslått et bud på i underkant av £4M.  Houllier & Co har imidlertid ikke helt avvist at man skal være interessert.  18-åringen til Sporting har selv uttalt at han er flattert over interessen som synes å komme fra Anfield.  Ronaldo imponerer for tiden under U-20 turneringen i Toulon, men med Sinama-Pongolle og Le Tallec på vei samtidig som klubben jakter på Damien Duff er det kanskje begrenset hvor hardt man vil satse på en ung flankespiller?

Liverpool har i dag avvist rykter om at man er på jakt etter David Pizarro hos Udinese.

 

Alou Diarra har ambisjoner

Alou Diarra (bildet) sier at det var bedre for ham å spille en sesong i fransk toppdivisjon enn å slite benken i Liverpool.  Diarra har kommet noe i skyggen av sine lagkamerater i Le Havre, Sinama-Pongolle og Le Tallec, men 21-åringen håper nå at han kan gjøre seg gjeldene på Liverpools førstelag:  ”Heller enn å spille noen få minutter i noen kamper med Liverpool vurderte jeg det som best å være en hel sesong i Frankrike.  Det eneste jeg ønsket sist sesong var å være med Liverpool under pre-season.  Nå håper jeg selvfølgelig på å få komme tilbake neste sesong.  Jeg har ambisjoner og håper å kunne erobre en plass i laget til neste sesong.”

 

Cissé ikke på scoringslista

Djibril Cissé spilte i 76 minutter da Frankrike i går startet sin innsats i Confederation Cup ved å vinne 1-0 mot Columbia.  Spilleren som er linket til Liverpool var mye involvert i 1.omgang, hvor han både skapte sjanser og hadde avslutninger.  Effektiviteten foran mål var imidlertid ikke av beste merke i Lyon.  Hans store fart og kraft skapte imidlertid stadig problemer for forsvaret til Columbia.  Thierry Henry scoret seiersmålet på straffespark.  Jean-Alain Boumsong satt på benken gjennom hele kampen.

 

TV-kamper på Sky

Premier League sier i etterkant av dagens offentliggjørelse av neste sesongs terminliste at TV-kampene fra Sky vil være klare senest 3.juli.  Dette er de fleste kampene som sendes fram til jul, og som da også i hovedsak blir vist på Canal+.  Kanalen sender også kamper på betalingsfjernsyn, og disse vil bli bekreftet noen dager senere.