Fra dagens nyheter

Liverpool spiller mot FC København? Diouf ønsker Stephane som ny landslagssjef. Cisse vil til Premier League.

* Liverpool til Danmark? Danske Onside.dk skriver i dag at de røde kommer til å møte FC København to ganger i løpet av de neste fire årene. Styreformann i FCK, Flemming Østergaard, bekrefter dette, men legger til at ingen dato har blitt satt enda. Liverpool skal som kjent spille to kamper i Østen til sommeren igjen, og det er uklart hvorvidt det er aktuelt å spille i Skandinavia i 2003. Opplegget skal være en del av sponsoravtalen med Carlsberg. København sponses som kjent også av det grønne bryggeriet.

 

* Regjerende afrikansk footballer of the Year, El-Hadji Diouf, ønsker franskmannen Guy Stephane som ny landslagstrener for Senegal. Samtalene mellom Stephane og fotballforbundet i Dioufs hjemland har foreløpig brutt sammen, men Liverpoolspissen håper nå at partene skal komme til forhandlingsbordet igjen – og bli enige! Senegal skal spille kvalifiseringskamp til African Nations Cup 29. mars. Vi regner med at både Diao og Diouf blir kalt hjem til kampen, med antar samtidig at de to ”rekker” å få med hjemmekampen mot Leeds først. Det blir verre når selve mesterskapet spilles neste vinter…

 

* Den tidligere Liverpoolspissen, Titi Camara, ser ut til å signere for Al Ahli i Saudi Arabia. Titi ble aldri noen suksess på Upton Park, og har fått beskjed om at han ikke tilhører fremtidsplanene til West Ham.

 

* Djibril Cisse, som har blitt linket til alle de engelske toppklubbene, sier han ønsker seg til Premier League. 21-åringen som var i aksjon for Frankrike under VM ble toppscorer i Frankrike 2001-02, og har kontrakt med Auxerre frem til 2007. Spissen sier han blir tiltrukket av den engelske spillestilen og den gode atmosfæren på de engelske fotballbanene. Houllier har aldri klart å skjule interessen sin for den storvokste angrepspilleren.

* Dioméde debuterer trolig for Ajaccio onsdag kveld. 29-åringen gikk nylig på utlån til den korsiske klubben. Ajaccio ligger for tiden en plass over nedrykkplassen.