Gerrard tilbake i trening

Stevie G gitt grønt lys for å gjenoppta treningen. Også Owen viser fremgang. St Michaels agent på ferie. 90 min for Hamann og Henchoz på reservelaget. Partridge ut med kneskade. Sjölund gratis til DIF.

Ifølge Liverpool Daily Post vil Steven Gerrard trene for fullt i dag. Liverpool-kapteinen måtte melde forfall til Englands landskamp mot Danmark i helga grunnet en strekk i ryggen. Men i går ga klubbens medisinske personell grønt lys for å gjenoppta treningen, og starte forberedelsene til bortekampen mot Middlesbrough førstkommende lørdag.

 

Michael Owen kan også være tilbake når de røde gjester Riverside, avhengig av hvordan ankelen reagerer på treningene i løpet av uka. Spissen har gått glipp av fem av de siste syv Liverpool-kampene.

 

– Både Steven og Michael gjør fin framgang, uttalte en talsmann for klubben til Daily Post i går.

 

Owens agent på ferie

I helga avslørte Michael Owen at det nå var innledet forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt. Likevel vil det drøye til over nyttår før en eventuell ny kontrakt signeres. I følge Liverpool Echo skal grunnen være at Owens agent er på ferie fram til januar.

 

Duo gjennomførte 90 min – Richie skadet

Både Dietmar Hamann og Stephane Henchoz gjennomførte 90 minutter i det målløse reservelagsoppgjøret mot Middlesbrough på Deva stadium i går. Av vår utsendte ble sveitseren kåret til Liverpools beste, mens Didi kun tok det som en gjennomkjøring uten å sette inn høygearet. Chris Kirkland vartet opp med et par glimrende redninger, og reddet også straffesparket han selv forårsaket. Richie Partridge måtte forlate banen med en kneskade. Han skal gjennomgå en såkalt scan på Melwood i dag. Skaden oppstod et par minutter ut i 2.omgang da han og lagkamerat Jason Massie gikk etter samme ball og kolliderte. Klubblege Mark Waller var øyeblikkelig på plass og beordret en båre for Partridge. Massie forlot også banen noen minutter senere etter å ha følt seg svimmel.

 

Sjölund gratis til DIF

Som nevnt tidligere har finske Daniel Sjölund signert en permanent 3-års kontrakt med Djurgårdens IF. I følge Liverpool Daily Post er det snakk om en gratis overgang. Kontrakten hans med Liverpool ville uansett ha gått ut etter denne sesongen.