Gerrard tvilsom mot Everton

Steven Gerrard sliter med en ankelskade. Stephane Henchoz og Emile Heskey kan bli klare til Goodison. Grégory Vignal tilbake til Frankrike?

Opplysninger vi sitter inne med forteller at Steven Gerrard ikke trente på Melwood i går, men derimot fikk behandling for en hoven ankel.  Midtbanespilleren fikk seg en smell i kampen mot Tottenham på onsdag, og måtte tapes før han ble sendt ut på banen igjen.  Det vil være svært viktig å få Stevie G på beina igjen foran det viktige byderbyet kl 13.30 i morgen, men for øyeblikket må han karakteriseres som svært tvilsom.

 

Stephane Henchoz var tilbake på treningsfeltet i går, og Gérard Houllier bekrefter også i dag at sveitseren har en sjanse til å bli frisk innen avsparket på andre siden av Stanley Park.  Manageren sier at Emile Heskey også kan bli klar til møtet med de blå.  Henchoz og Heskey måtte begge stå over kampen mot Tottenham etter å ha blitt skadet i henholdsvis ankel og legg mot Villa.

 

Nettsidene til VG skriver at Grégory Vignal i dag skal ha en legetest for å bli klar til en låneavtale hos franske Rennes.  Venstrebacken har også tidligere blitt linket til en slik avtale, men Liverpool har foreløpig ikke bekreftet dette.  Vignal var forrige sesong utlånt til Bastia i en periode.  Sommerens overgangsvindu lukkes natt til mandag.