Glad Houllier skuffet over Smicer-skade

Gérard Houllier mente at hans lag vant meget fortjent, og roste Dudek og Sinama-Pongolle. Manageren beklaget at Vladimir Smicer igjen ble skadet.

Etter tre strake tap var 3-1 triumfen mot Leeds ytterst kjærkommen for Liverpool.  Scoringer fra Michael Owen, Danny Murphy og Florent Sinama-Pongolle brakte smilet tilbake på The Kop.  De helrøde var det klart beste laget, men Gérard Houllier innrømmet samtidig at en redning fra Jerzy Dudek var helt avgjørende:  - De tre poengene var fortjente.  Vi skapte mange sjanser, og kampen kunne ha vært avgjort ved pause.  Jeg fortalte spillerne at de bare måtte fortsette å angripe, noe de da også gjorde.  Jerzy Dudek gjorde deretter en glimrende redning fra Mark Viduka, noe som var avgjørende siden vi like etterpå fikk vårt andre mål.  Jeg kan forstå at Peter Reid var frustert etter den scoringen, men dommeren tillot målet da han mente at ingen (i offside) influerte på spillet.

 

- Florent Sinama-Pongolle gjorde det meget bra da han kom inn, og tok meget godt vare på den sjansen han fikk da han scoret.

 

- Dessverre har Vladimir Smicer fått en akilles-skade, og han kunne ikke fortsette.  Heldigvis er Danny Murphy tilbake, og Anthony Le Tallec har gjort det veldig bra, slik at vi har dekning på midtbanen.