Hamann ønsker å bli

Dietmar Hamann sier at han er klar for action, og at han gjerne skriver ny kontrakt med LFC. Houllier avviser transferrykter, og håper på Finnan i julepresang. Reservene møter ungt City.

Didi har ikke reiseplaner

Didi Hamann er en av flere hvis kontrakt løper ut i 2005.  Liverpool har jobbet hardt for å sikre seg ny avtale med Steven Gerrard, og har Michael Owen som neste kontraktsmål.  Tyske Hamann bør imidlertid også være høyt oppe på forhandlingsliste, og den viktige midtbanespilleren virker klar til å fortsette karrieren på Anfield:  - Jeg har fortsatt igjen en sesong etter denne, slik at det er ingen hast på nåværende tidspunkt.  Jeg har imidlertid trives godt her, og jeg liker klubben.  Vi har opplevd noen gode stunder under de siste årene og jeg har ikke noen planer om å reise så lenge klubben ønsker å ha meg.

Hamann har ennå ikke startet et førstelagskamp denne sesongen, etter sin operasjon i sommer, men sier nå at han føler seg klar og at det kun er opp til manageren når han er tilbake på banen:  - Jeg har vært tilbake i trening i fire uker, og jeg har spilt noen reservelagskamper.  Nå er det kun et spørsmål om få tilbake min kampform.  Da er det kun opp til manageren når han mener at han behøver meg.  Jeg føler meg klar til å komme tilbake og forhåpentligvis er det ikke lenge til.

 

Dudek ikke til salgs

Ikke uventet har Gérard Houllier avvist antydninger om at Jerzy Dudek kan være på vei til Manchester City.  Manageren blåser også av rykter om at keeperen Kenan Hasagic fra Bosnia skulle være på vei til Anfield:  - Jeg har aldri hørt om ham.  Jerzy Dudek er uansett ikke til salgs.  Hvis en spiller var til salgs hver gang han ble satt ut av førstelaget ville vi hatt igjen om lag seks spillere i troppen.  Vi har mistet Steve Finnan med skade, Jamie Carragher var allerede ute, og Markus Babbel og Grégory Vignal er på utlån.  Det har vært en lærepenge for oss.

- Vi vil savne Finnan.  Jeg håper han kan være tilbake til det travle juleprogrammet, siden han er veldig viktig for oss.  Han har blitt bedre defensivt, og han var allerede en god pasningsspiller som sjelden gir fra seg ballen.  Jeg liker spesielt måten han deltar i våre offensive fremtstøt.

 

 

Ung motstander for reservene

Liverpool møter et ungt Manchester City på bortebane i kveld.  Kun franske Christian Negouai og Chris Suker har noen erfaring fra førstelagsspill.  Vi har så langt ikke fått Liverpools lagoppstilling.

Vi legger inn sluttrapport fra kampen ca kl 22.30.

Manchester City:Kasper Schmeichel, Jamie-Lee Matthews, Paul Collins, Jonathan D’Laryea, Chinedum Onouha, Nathan D’Laryea, Jamie Tandy, Christian Negouai, Bradley Wright-Phillips, Stephen Ireland, Chris Shuker Reserver:Paul Murphy, Lawrence Mathewson, Ian Bennett, Marc Laird, Karl Bermingham