Hamann: - Spillerne har skylden

Dietmar Hamann mener spillerne selv har skylden for nedturen Liverpool har hatt de siste to månendene.

Manager Gerard Houllier har vært gjenstand for kritikk fra supportere og media den siste tiden, men nå slår midtbanestrateg Hamann et slag for sin sjef. I et intervju med et tysk fotballblad mener Hamann at spillerne må ta skylda.

- Det finnes ingen unnskyldninger. Ikke VM eller noe annet. Av de beste lagene i England hadde vi faktisk færrest spillere i Asia i sommer, fem stykker, sier Dietmar Hamann som er tilbake på Anfield etter å ha vært i Tyskland for behandling av leggskaden.

- At media er kritisk til Houllier er normalt. Med de resultatene vi har den siste tiden er det helt naturlig. Men det er faktisk mer vår egen skyld, oss spillerne, forklarer tyskeren til et fotballmagasinet i hjemmlandet og legger til at han er sikker på at laget skal heve seg.

- Det har vært vanskelige tider, men vi må bare jobbe hardere og da begynner vi å vinne kamper igjen. Ingenting ser ut til å gå riktig vei for oss for øyeblikket og vi mangler helt klart selvtillit. Helt klart et psykologisk problem. Vant vi tre kamper på rad ville vi kommet tilbake. Kvaliteten er der.

- Sesongen er enda lang og mye kan skje, men det vil bli vanskelig å vinne tittelen selv om laget er godt nok til å gjøre det, sier Dietmar Hamann.

Ifølge Daily Post er Dietmar Hamann fortsatt noen uker unna et comeback på førstelaget etter leggskaden sin.