Hamann tror på ligagull neste år

Dietmar Hamann tror Liverpool vinner ligaen neste år. Duff til salgs? Keane ventes klar mot Liverpool.

Liverpools midtbanestrateg Dietmar Hamann sier at klubben ønsker å revansjere seg etter årets skuffende sesong, og at man kommer til å gjøre alt for hente ligagullet hjem til Anfield om ett år. Tyskeren er overbevist om at man vil greie den viktige fjerdeplassen som vil gi innpass til Champions League og at man neste sesong vil være med å kjempe om ligatroféet: ”Vi hadde ikke tapt på over ti kamper da sesongens første tap satte i gang problemene våre, men det er heldigvis over nå. Vi er på vei tilbake, men alt vi kan spille for nå er kvalifisering til Champions League. Men neste år skal vi være med å kjempe om ligagulllet.”

Damien Duff har lenge vært en ettertraktet mann på Anfield, og i går innrømmet Blackburns chief executive John Williams at klubben kunne bli tvunget til å selge Duff til sommeren: ”Vi har ikke mottatt noen bud på Duff ennå, men vi forventer en sommer med nye spekulasjoner. Graeme Souness har allerede sett seg ut spillere han mener vil forbedre stallen vår, og noen av dagens spillere vil få lov å gå dersom omstendighetene er de rette.”

Det er ventet at Roy Keane vil være tilbake på Manchester Uniteds lag mot Liverpool den 5. april. Spilleren har hatt problemer med sin hamstring den siste tiden, men nå ser det altså ut til at skaden er leget.