Henchoz klar til Everton?

Liverpool håper at Stephane Henchoz blir klar til derbyet om to uker. Mål nr.20 for Neil Mellor i kveld? Begge juniorlagene tapte.

Henchoz opererte leggen i etterkant av finalen i Worthington Cup og det ble da sagt at man regnet med at han ville være ute i om lag halvannen måned.  Hvis alt går som det skal bør han da bli spilleklar til det viktige lokaloppgjøret mot Everton lørdag 19.april.  Gérard Houllier bekrefter også at man har tro på at midtstopperen kan bli spilleklar mot erkerivalen, som i tillegg altså er en konkurrent sammen med Chelsea om den viktige 4.plassen i ligaen.  Det er nå i tillegg ekstra viktig at Stephane blir friskmeldt siden Sami Hyypiä etter sitt røde kort mot Manchester United nettopp vil miste kampen på Goodison Park.  Finnen får en kamps utestengelse for sin såkalte ”professional foul”.

 

Nina Eng hos Canal+ sier til liverpool.no at det ikke er avgjort om Everton v Liverpool blir kanalens direktesendte kamp på påskelørdagen.

 

Reservelaget spiller i kveld hjemme mot Middlesbrough.  Gjestene fra nordøst er et av lagene som kjemper i toppen av tabellen, men elevene til Hugh McAuley har også tatt flittig med poeng i det siste.  Neil Mellor står med 19 scoringer og dersom han scorer i Chester i kveld vil han bli den første spilleren hos Liverpool som scorer 20 mål i reserveligaen siden 1988.  I tillegg er det ventet at rutinerte spillere som Salif Diao, Patrik Berger og Bruno Cheyrou vil spille.  Vi håper å kunne komme med en rapport fra kampen ca kl 22.30.

 

Vi kan slå fast at det ikke ble noen god helg som Liverpool-supporter, og den ble ikke bedre av at begge klubbens juniorlag også led nederlag.  U17 spilte sin andre kamp i play-off, og tapte 0-4 borte mot Blackburn.  De har dermed ingen sjanser til å gå videre og avslutter sesongen hjemme mot Tottenham om snaue tre uker.  U19 tapte siste ligakamp 0-1 hjemme på akademiet mot Nottingham Forest.