Henchoz uttatt i den sveitsiske landslagstroppen

Henchoz og Hamann klar til pre-season. Duff fornøyd med tilværelsen i Blackburn.

Både Stephane Henchoz og Dietmar Hamann ligger an til å bli fullt restituerte til laget møter til sesongforberedelsene i juli. Stephane Henchoz gjennomgikk en operasjon på baksiden av leggen i etterkant av Worthington Cup-triumfen i mars og var ikke aktuell for spill i sesonginnspurten. I de siste ukene har han trent med sin gamle klubb Neuchatel Xamax og ser ut til å være i fin utvikling. "Stephane Henchoz er på god vei tilbake fra leggskaden og skal være klar til pre-season," uttaler Houllier til Liverpool Echo. Faktisk ser det ut til at den sveitsiske landslagstreneren Jakob Kuhn er enda mer optimistisk en monsieur Houllier. Ifølge uefa.com er nemlig Henchoz tatt ut i troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Russland 7.juni og Albania 11.juni! Så gjenstår det å se om midtstopperen kommer på banen i disse kampene.

Dietmar Hamann slet med en forkalkning på leggen rett over ankelen. 29-åringen gikk glipp av 14 kamper fra midten av desember til februar, samt sesongavslutningen på Stamford Bridge på grunn problemet. Etter sesongslutt la han seg under kniven, og operasjonen virker å ha vært vellykket. "Han har hatt operasjonen og jeg har blitt fortalt at alt har gått fint. Han skal være klar for sesongforberedelsene," sier Gerard Houllier.

Blackburn-spilleren Damien Duff er ønsket av både Liverpool og Manchester United, og ga i forrige uke uttrykk for sin frustrasjon over den høye summen Blackburn har verdsatt ham til. Iren insisterer på at han ikke har vært i kontakt med de interesserte klubbene og legger til at han er fornøyd med tingenes tilstand i Blackburn Rovers. "Jeg er trolig ute i mørket angående hva som kan komme til å skje. Jeg tror spilleren alltid er den siste til å få vite. I øyeblikket er det bare avissnakk. Jeg har ikke pratet med manageren om det. Jeg er lykkelig hvor jeg er og det er som Blackburn-spiller. Selvfølgelig kan jeg like spekulasjonene til en viss grad. Man må ha gjort noe riktig for å bli satt i forbindelse med slike klubber, men jeg har ikke hørt noe fra noen av klubbene. Min eneste preferanse som klubb er Blackburn Rovers og det er alt jeg har å si om den saken," sier Damien Duff.