Heskey bryr seg ikke om kritikerne

Formsterke Emile Heskey sier han ikke bryr seg om hva kritikerne måtte mene. Mer heder til Diouf.

Heskey, nå tilbake i form etter en lang periode uten mål, slår tilbake mot kritikerne og takker manager Houllier for all støtten i den tunge tiden: ”Manageren har vært fantatisk mot meg. Hans støtte har vært viktig og de andre spilleren har alltid støttet meg. Kritikken har til tider vært urettferdig. Jeg er spiss først og fremst, men mye av tiden har jeg spilt venstre ving, og fungert mer som en tilrettelegger enn avslutter."

"Selvfølgelig blir enn spiss vurdert ut fra hvor mange mål han scorer. Jeg vil gjerne score oftere, men jeg kan ikke bry meg om kritikerne. Det er bare folk som prøver å selge aviser. Fans jeg treffer på gata sier jeg ikke må bry meg om det som står i avisene. Jeg får også brev fra folk som støtter meg, og det er en stor hjelp."

Angriperen har hatt en kraftig oppsving i de siste kampene, og selv er han også veldig fornøyd med hvordan det har gått: ”Jeg vet ikke om Arsenal-kampen var min beste hittil denne sesongen. Jeg prøvde bare å skape litt problemer for dem, og det er nok det beste man kan gjøre når man møter Arsenal. De har en fantastisk flyt i spillet sitt, men de gjør også feil, og vi skapte flere gode sjanser. Det var bare et spørsmål om tid før vi lyktes i å omgjøre dem til scoringer.”

 

Mer heder til Diouf 

Liverpools senegalesiske angrepsspiller El-Hadji Diouf har fått nok en utmerkelse etter at han i går ble kåret til BBC African Player of the Year 2002. Diouf vant kåringen suverent. Kåringen ble foretatt av besøkende på BBC Sport Online og av radiolytterne på BBC World Service Fast Track Service. Diouf vant foran Evertons nigerianske stopper Joseph Yobo og egypteren Mido på Ajax. Forrige uke ble Diouf forøvrig  kåret til Afrivan Player of the Year for andre året på rad.