Heskey fra start mot United

Houllier støtter Emile Heskey fullt ut, og garanterer han spill i alle kamper ut sesongen. Nummer tre på rad på Old Trafford?

Emile Heskey var ubrukt reserve i da England slo Tyrkia onsdag kveld og skaffet seg et overtak i puljen sin. Spissen ble degradert til benken etter en kamp mot Liechtenstein og fikk sterk kritikk i media for spillet sitt. Gérard Houllier og Phil Thompson har reagert til dels kraftig på det de kaller en ”vendetta” fra pressen. Manageren benyttet den siste pressekonferansen før storkampen mot United til å støtte spilleren sin. – Jeg støtter Emile 100%, og det vet han. Han kommer til å starte kampen på Old Trafford og kommer også til å spille i alle de gjenstående ligakampene. Kritikken har vært urettferdig. Han er en stor lagspiller og medspillerne vet hvor mye han er verdt for laget. Emile var ikke i toppform ved starten av sesongen. I likhet med flere andre slet han med etterdønninger fra VM. Men etter nyttår har han gjort det meget bra for oss. Derfor får han også spille.

 

Tredje strake i ligaen på OT?

Dagens storkamp på Old Trafford blir helt sikkert en ny nervekamp. Mye står på spill for begge lag. Både Liverpool og United trenger alle tre poengene for å ikke komme skjevt ut i innspurten. Dersom Liverpool vinner blir det faktisk den tredje strake i ligaen på bortebane mot rivalene i Manchester. Begge lag er formlag i ligaen. Hjemmelaget jakter sin fjerde strake og er ubeseiret på de 11 siste. Liverpool har også tre strake – og står med bare et nederlag på de ni siste. Ingen lag har faktisk vunnet flere kamper enn de helrøde denne sesongen (7). Roy Keane skal være klar for comeback etter å ha mistet de fem siste. Veron er definitivt ute. Henchoz er fortsatt skadet for gjestene, mens Michael Owen trenger en siste sjekk i morgentimene for å bli erklært spilleklar.

 

Statistikk: totalt

Kamper       United               Liverpool           Uavgjort

163                  59                    55                    49

 

På Old Trafford

Ligak

79                    35                    15                    29

 

 

McManaman retur til Premier League?

Kontrakten til Steve McManaman går ut med Real Madrid, og den tidligere Liverpoospilleren utelukker ikke en retur til England. Til BBC uttaler Macca at han ikke har det travelt med å skaffe seg ny arbeidsgiver enda. Men han innrømmer at han ikke vil avvise et godt tilbud fra en Premier League klubb.

 

John Welsh og Jon Otsemobor er tatt ut på Englands U19 playoff kamp mot Litauen.