Heskey klar mot Everton

Heskey friskmeldt til møtet med de blå, Henchoz sjekkes i morgen. Wright tvilsom for Everton. Carl Medjani ikke spilleklar. Dato for Diouf rettsak.

Skadesituasjonen foran lokalderby

Gérard Houllier bekrefter i dag at Emile Heskey er spilleklar til morgendagens TV-kamp mot Everton.  Den store spissen vil da ventelig være partner til Michael Owen på topp.  Stephane Henchoz er fortsatt tvilsom med sin ankelskade, men vil gjennomføre en test i morgen tidlig i håp om at han kan bli klar for møtet på Goodison.  Klubben har ikke uttalt seg angående Steven Gerrard, som skadet ankelen mot Tottenham og ikke har trent siden.

Hos vertene betegnes keeper Richard Wright som tvilsom med en kneskade han pådro seg mot Charlton i midtuka.  Thomas Gravesen skal ha en sjanse til å bli klar av sin kneskade, mens Duncan Ferguson trolig blir å finne på benken etter å ha sonet suspensjon.  Kevin Campbell er fortsatt skadet.

Dommer i dette ofte temperamentsfulle oppgjøret er kontroversielle Mike Riley, som altså viste ut Sami Hyypiä etter noen få minutter på Old Trafford i fjor.

 

Medjani mangler spillerlisens

Liverpools siste nyervervelse, 18-årige Carl Medjani, har ennå ikke fått sin internasjonale spillerlisens.  Unggutten har tidligere hatt Jean-Michel Ferri som agent, og Gérard Houllier hadde ham lenge under oppsikt før kontrakt ble skrevet i august.  Ferri sier at Medjani minner ham om en ung Laurent Blanc, som har godt overblikk og er god både på bakken og i lufta.  I likhet med Blanc mangler imidlertid Carl stor fart.  Reservelagstrener Hugh McAuley sier at stopperen vil bli benyttet så snart papirene er i orden.  Hughie var brukbart fornøyd selv om det ble 0-1 mot Newcastle i går.  Et ungt lag skapte en del sjanser og både Florent Sinama-Pongolle, John Welsh og Darren Potter viste positive ting.  Best var imidlertid Paul Harrison i mål.

 

El-Hadji i retten 4.september

El-Hadji Diouf er tiltalt for voldelig opptreden etter at han spyttet på en Celtic supporter under UEFA-Cup kampen i Glasgow sist sesong.  Afrikaneren er også utestengt fra den første kampen i årets turnering, hjemme mot Olimpija Ljublana 15.september.  Rettsaken i Skottland vil starte 4.september, noe som passer bra inn i de rødes kampprogram da man på det tidspunktet er inne i et to ukers opphold p.g.a. landskamper.