Heskey klar mot Villa

Heskey bekrefter at han spiller søndag hvis Houllier ønsker hans tjenester. Smicer også i rute. Murphy innrømmer Owens viktighet og at de røde må variere spillet mer på hjemmebane.

Det var flere som fryktet det verste da Emile Heskey haltet av banen med en ispose på den ene leggmuskelen under landskampen mot Kroatia i midtuka. Liverpool.no var i kontakt med 25-åringen før dagens trening. Angriperen kunne avsløre at han skulle trene sammen med resten av laget i dag, og at det ikke vil by på problemer å spille mot Aston Villa søndag.

Vladimir Smicer trengte ikke behandling før treninga i dag og ser dermed ut til å være i rute til oppgjøret på Villa Park. Spørsmålet er imidlertid hvor god tsjekkerens kampform er etter to uker på sidelinjen.

Murphy innrømmer Owens viktighet
Flere supportere mener at de helrøde i altfor stor grad er avhengig av Michael Owen og hans scoringer. Danny Murphy snakker i dag om viktigheten av at St. Michael holder seg frisk og netter jevnlig utover i sesongen. "Jeg mener det er viktig at toppscoreren for alle topplagene holder seg skadefri, for hvis man mister en spiller som er god for 25 mål i løpet av en sesong, kan man få problemer. Michael ser i øyeblikket sprekere ut enn noensinne. Han er skarp og har absolutt vært god på treningene. Jeg er sikker på at han kommer til å fortsette i samme spor denne sesongen, og når han samme antall scoringer vil vi alle være lykkelige."

Murphy: -Vi må variere spillet mer
Forrige sesong hadde de røde store problemer med å avgjøre jevne kamper hjemme til sin fordel. Flere viktige poeng gikk tapt i kampen om topplassering. Danny Murphy mener at laget må bli flinkere til å variere spillet sitt. "På bortebane har det alltid gått av seg selv, men jeg er enig at vi må forbedre oss på Anfield. Ideen er at vi trenger å variere mer hjemme, spesielt når motstanderen kommer hit og lar oss ha ballen i håpe om å reise hjem med uavgjort. Flere lag klarte det forrige sesong, og vi må forandre noe på spillet vårt, spille forskjellige systemer, skape mer bredde og flyt. Det er det vi bruker pre-season til, for å sikre at vi har alternativer. Og med Harry Kewell har vi også en type som kan avgjøre kamper for oss. Han kan skape målsjanser og scoringer ut av ingenting, og spillere som det vokser ikke på trær."