Hete rykter om Kewell

Kewell-overgang i boks? Peers og Nicholas med nye klubber. Thompson ønsker sterkt å forbedre hjemmeformen. Riise må finne seg ny målgest.

Kewell klar for LFC?
Tabloidavisa News of the World sørger i dag for at det nærmest koker rundt Harry Kewell. Hvis avisens påstander er riktige, skal Liverpool ha sikret seg breddeholderen for £7000000, uten at Leeds United vet om handelen! Australierens agent Bernie Mandic sier at Yorkshire-klubben bare kunne regne med å få denne summen for spilleren, som har et år igjen av kontrakten på Elland Road, ved å holde identiteten til kjøpende klubb hemmelig. Avisen skriver videre at Kewell vil bli offentliggjort på en presskonferanse på Anfield 7.juli. Kantspilleren hadde kun et år igjen av kontrakten på Elland Road. Liverpool FC har ikke kommentert oppslaget.

Unggutter til Raith og Swindon
Mark Peers og Andrew Nicholas var to av syv juniorspillere som ble frigitt av de røde etter sesongslutt. Nå har begge funnet seg ny arbeidsgiver. Det så lenge ut til at Peers var på vei til Luton Town etter at han imponerte stort i et par reservelagskamper for "The Hatters".  Men nå har kantspilleren signert en kontrakt med den skotske Divisjon 1-klubben Raith Rovers. 19-åringen har aldersbestemte landskamper for England og spilte 10 kamper for Liverpools reservelag sist sesong.  Som vi skrev i disse spalter for en måned siden, var Swindon-manager Andy King interessert i Andrew Nicholas. Nå skal overgangen være gjennomført. Forsvareren fikk 8 opptredener for reservene i 2002/03 og var på prøve i Luton sammen med Peers.

Thompson: -Hjemmeformen må forbedres
Assistent-manager Phil Thompson insisterer på at hjemmeformen må forbedres drastisk dersom de røde skal ha en realistisk sjanse til å vinne Premier League kommende sesong. For første gang siden 1953/1954 klarte man ikke å vinne minst halvparten av kampene på eget gress. Hele syv oppgjør endte med poengdeling. Neste sesong må bli annerledes ifølge Thompson: "Vi spilte mange uavgjorte hjemme forrige sesong. Vi spilte bra i flere av disse kampene, men fikk ikke resultatene vi fortjente. Vi må sørge for at vi forbedrer resultatene på eget gress denne sesongen. Vår borteform var imidlertid svært god, og kan vi gjøre det bedre hjemme også, så er vi glade. Å få en god start er veldig viktig. Vi fikk en flying start i fjor, men fikk så en formsvikt som tok alt for lang tid å komme ut av. Men spillerne lærte av erfaringen. De vil bli sterkere på grunn av det."

Riise må beholde trøya på
Flere spillere i Confederations Cup har feiret scoringer ved å rive av seg trøya. På gårsdagens møte i FIFAs eksekutiv komité ble det bestemt at slik opptreden skal forbys med umiddelbar virking. Dermed må John Arne Riise finne seg en ny målgest.

Ikke Liverpool for Lamouchi
Parmas franske midtbanespiller Sabri Lamouchi har vært linket til Liverpool. 31-åringen har nå undertegnet en 2-årige låneavtale med Inter Milan.