Hete rykter om Steve Finnan

To Fulham-spillere kan komme til å signere i sommer. 14 år siden Hillsborough-tragedien. Mark Peers imponerte for Luton.

Fulham-spillerne Steve Finnan og Steed Malbranque kan være på vei til Liverpool til sommeren. I går meldte vi at Gerard Houllier intensiverer jakten på Malbranque. Også ryktene angående Finnan blir bare hetere og hetere. Ifølge tabloidavisa Daily Mirror vil prisen på Steve Finnan ligge på £3M. Andre kilder sier at prisen vil ligge på nærmere £6M.  Faktisk har det også blitt hevdet at Steve Finnan allerede har gjennomført den medisinske testen med tanke på å få fullført overgangen rett etter sesongslutt! Han karakteriseres som en hardt arbeidende og stødig forsvarsspiller som også kan spille på høyre midtbane. 26-åringen (27 på søndag) ble kåret til "Årets spiller" i Fulham sist sesong, og gjorde sine saker bra for Irland i VM-sluttspillet i sommer. Han ble overført fra Notts County til Fulham for £600000 i 1998.

Det er i dag 14 år siden 96 Liverpool-supportere omkom på Hillsborough i Sheffield under semifinalen mot Nottingham Forest i FA-cupen. The Hillsborough Family Support Group avholder minnegudstjeneste på Anfield og tusenvis av mennesker vil i dag befinne seg på The Kop for å vise sin respekt for ofrene og deres etterlatte.  Det vil bli et minutts stillhet kl. 16.06 (norsk tid), tidspunktet for da dommeren og FAs representanter fikk avbrutt semifinalen samtidig som mennesker ble klemt i hjel på tribuneseksjonen bak det ene målet. Minnegudstjenesten er åpen for offentligheten og 500 av ofrenes familiemedlemmer og representanter for Liverpool Football Club vil overvære den. Seremonien starter klokka 15.45 og det henstilles til folk å innta sine plasser innen klokka 15.20. Som vanlig vil hvert av ofrenes navn bli lest opp og et stearinlys bli tent til deres minne. Det hele avsluttes med hymnen You'll Never Walk Alone.

Mark Peers imponerte for Luton i reservekampen mot Crystal Palace. Riktignok ble det tap 0-3, men Peers spilte hele kampen og fikk vist seg fram. Lutons offisielle webside tror at klubben har funnet seg et nytt talent: "I Liverpool-junioren Mark Peers, en spennende ving som dribler vekk sin motstander med fart, kan "The Hatters" ha funnet et nytt talent."