Houllier - Dårlig hjemmeform har kostet oss dyrt

Gerrard Houllier skuffet over Liverpools hjemmeform. Løse rykter om Pires.

Gerard Houllier har pekt på Liverpools dårlige hjemmeform som hovedårsak til at Liverpool nå står i fare for å havne utenfor det gode selskap i Champions League.

De røde har en av de beste bortestatistikkene i ligaen i år. Kun Manchester United har bedre. På hjemmebane har de røde vunnet bare 9 kamper denne sesongen, og dette er Houllier svært skuffet over.

"Vi har tatt ledelsen fem ganger på hjemmebane denne sesongen, der vi ikke har vunnet matchen. Dermed har vi tapt minst 10 poeng på disse kampene. Det er derfor vi nå ender opp der vi gjør."

"Vi har spilt for mye uavgjort på Anfield, og i tillegg tapte vi for begge Manchester-lagene. Vi leda også 2-0 i kampene mot Newcastle og Birmingham, og endte opp med å spille uavgjort i begge. Det har kostet oss dyrt."

"Men vi har gjort det bra på bortebane, og klarer vi å vinne på Stamford Bridge er vi kvalifisert for Champions League. Mine spillere liker cupfinaler, så vi kan vinne denne siste kampen også. Vi har spilt bra mot slutten av sesongen de to siste årene, og jeg er optimist før turen til London."

NB: Liverpool har bare vunnet to ganger på Stamford Bridge de siste 24 årene.

Løse rykter om Pires

Ett nettsted melder i dag at Liverpool har blitt linket til Arsenals Robert Pires, etter at spilleren skal ha avslått en ny kontrakt med Arsenal verdt £30 000 i uka. Ryktene vil også ha det til at Pires skal ha hatt en konfrontasjon med Arsene Wenger, og at Valencia også er interessert i spilleren. Vi understreker at dette er løse rykter, som vi tar med en stor klype salt.