Houllier får støtte

Gerard Houllier gleder seg over støtten han får fra fjern og nær.

Gerard Houllier ble opphøyd til en halvgud da han førte Liverpool til trippel cuptriumf to år tilbake i tid. Nå opplever han å bli sjefen også for de dårlige tidene, men synes fortsatt å ha støtte.

- Jeg må si at styret, David Moores og Rick Parry har vært gode støttespillere. Det viser at vi står sammen i motgang, såvel som i medgang, gjentar Houllier. Da han kom til klubben ble han lovet tillit og tålmod. Foreløpig har han ikke sett noe som tyder på noe annet, forteller han.

Foreløpig sistemann ut til Gerard Houlliers støtte, er tidligere Liverpool-spiller og -sjef Kevin Keegan - som for øvrig også er identisk med manageren til Manchester City, morgendagens motstander i FA-cupen.

- Jeg har enorm respekt for ham. Han var den som hjalp meg mest da jeg var England-manager, røper Keegan. - Gerard har vært lærer i Liverpool får han ble manager. På mange måter vet han mer om byen enn mange engelskmenn, mener Keegan.

Han understreker at Liverpool kan snu krisen i løpet av en kamp, og fastslår at Houllier vet hva han gjør. Nettopp dette uroer ham, i og med at hans lag er Liverpools neste motstander.

- Sist gang vi møtte dem hadde Michael Owen gått ut mål i lengre tid, før han plutselig scoret tre mål mot oss. Vi vet vi må være forsiktige, sier en likevel optimistisk Kevin Keegan.