Houllier: - Florent vil blomstre

Gerrard Houllier lovpriser Pongolle. Familien Moores tjener mest i England, Owen mest i Premier League. Leyton Maxwell ferdig i Cardiff.

Talent i fokus

 

Gerrard Houllier uttaler at Florent Sinama Pongolle vil blomstre i takt med erfaringen fra spill på høyt plan. Mot Fulham søndag skaffet han straffespark og utvisning (Luis Boa Morte), ikke verst for en tenåring som hadde under en time Premier League spill i beina før helgen. Houllier er sikker i sin sak, det vil komme mye mer fra den unge franskmannen. – Våre fans har tatt til seg Florent, kanskje fordi han har like kvaliteter som Michael Owen. Han har ekstrem fart og kan lage og skåre mål. Han skaper problemer for forsvaret og er på vei til å bli en ”super-sub”. Flo er ingen ferdig spiller enda og har mer å  lære om bevegelse og posisjonering, men for all del, jeg er veldig fornøyd med han.

 

Innbringende år for Moores og Owen

 

Etter salget av det Merseyside baserte selskapet ”Littlewoods” viser lønningslistene, som blir oppdatert av The Sunday Times regelmessig, at familien Moores tjener mest i England for øyeblikket. Familieselskapet gikk for £750M i november 2002 og Liverpools formann David Moores tok med seg et utbytte på £36M. Dette plasserer han på 16 plass på lønningslistene over de 500 rikeste i 2003. Etter at David Beckham signerte for Real Madrid har Michael Owen tatt over som den best betalte fotballspilleren i England. Ved siden av lønnen fra Livepool (£70000 i uken) mottar han årlig £1.8M fra Umbro og har i tillegg avtaler med Lucozade, Pepsi, Walkers crisps, Nesle cerials, Tissot watches og Jaguar. Inntekten på £7.5M plasserer han på 97 plass på lønningslistene. 

 

Andre kjente på topp 500:

Robbie Fowler (£4.5M, nr.187)

Steve McManaman (£4.25M, nr.201)

Emile Heskey (£2.8M, nr.297)

Steven Gerrard (£1.95,nr.450)

 

Leyton Maxwell ferdig i Cardiff

 

Den tidligere Liverpool spilleren har ikke klart å overbevise etter at han flyttet til Ninian Park sommeren 2001. Kontrakten blir avsluttet, etter enighet fra begge parter. 24- åringen har 50 kamper for ”the Bluebirds”, men aldri klart å imponere nok til fast spill. Maxwell innser at tiden i Cardiff er over, og at det er på tide med et klubbskifte som kan skyte fart  i karrieren.