Houllier fornøyd med åpningskamp

Liverpools manager mente at 3-1 seieren mot Køln var nyttig, og han likte innstillingen til Kewell. Tap for John Welsh og England i EM. Liverpool.no ble Årets Hjemmeside.

Fire spillere ikke tilgjengelige

To mål av Michael Owen og en fulltreffer fra Emile Heskey banet vei for en 3-1 seier mot Køln i går kveld.  Hjemmelaget er nyopprykket i Bundesliga denne sesongen, og lenger fremme i forberedelsene enn Liverpool, men det var likevel gjestene fra Merseyside som dominerte etter å ha benyttet Igor Biscan gjennom 90 minutter og de øvrige 20 spillerne i en omgang hver.

 

Årsaken til at Igor fikk en hel kamp skyldes nok at Djimi Traore var uaktuell etter å ha pådratt seg en lettere strekkskade.  Steve Finnan var heller ikke på banen da han jobber seg tilbake fra en brokkoperasjon i sommer.  I tillegg har ikke den internasjonale klareringen for å få ungguttene Florent Sinama-Pongolle og Anthony Le Tallec spilleklare kommet ennå.

 

I en bra åpningskamp syntes vi at Milan Baros, Steven Gerrard og Michael Owen fremhevet seg mest, mens en tydelig rusten Harry Kewell ikke fikk gjort stort i 45 minutter.  Manager Houllier uttrykte likevel tilfredshet over sin nyeste stjerne:  -Det var en nyttig kamp for oss.  Det er alltid interessant å komme tilbake til en konkurransesituasjon.  Vi ønsket å vinne, og vi liker å vinne.  Angående Harry må en ta med i betraktningen av at han begynte treningen senere enn de andre.  Han arbeidet hardt, og han var taktisk disiplinert.  Jeg var fornøyd med hans innstilling og det er det viktigste.

 

Dårlig start for Welsh & Co

John Welsh og England gikk på et 1-2 tap mot Østerrike i sin første kamp i EM-sluttspillet for U19 landslag i går.  Engelskmennene må nå ha poeng i morgendagens kamp mot Frankrike for å ha en realistisk sjanse til å avansere.  Franskmennene spilte 3-3 mot Tsjekkia i den andre kampen i gruppa, etter å ha ledet 3-1.  Welsh & Co vil bli vist direkte på Eurosport i de to neste kampene.

 

Vi er best!

Liverpool.no er blitt valgt til Årets Hjemmeside 2002/03 av supporterunionen for britisk fotball.  Dette er første gang at man kårer de beste websidene blant supporterklubbene.  Ifølge juryen er ”Liverpools hjemmeside nesten fullkommen!  Den har alt en hjemmeside skal ha – samt mye mer!  Hjemmesiden er interesseskapende, og alle Liverpoolfans bør besøke den ofte.  Det er lett å navigere på sidene, de er ryddige og oversiktelige og representerer supporterklubben på en utmerket måte.”