Houllier fortsetter karrieren ut på Anfield.

Houllier manager minst en sesong til. Syv år siden Paisley gikk bort. Tim Dittmer med tap.

Liverpool-manager  Gerard Houllier skal i dag ha informert styret om at han ikke har noe ønske om å returnere til en jobb i Frankrike. Monaco er den siste klubben som har vist sin interesse for franskmannen. De ønsker ham i en stilling som teknisk direktør, men Houllier ønsker ikke å forlate Liverpool der han fortsatt har mye ugjort. Han vil i framtiden vurdere en stilling høyere opp i Anfield-systemet før han avslutter karrieren på Anfield. Men Liverpools manager vil også neste sesong hete Gerard Houllier.

Jean Michel Rouet, hans venn og journalist i L'Equipe, bekreftet ovenfor Sky Sports at Gerard Houllier definitivt forblir på Anfield: "Gerard vil ikke returnere til Frankrike for å trene et fransk lag. Hans siste jobb vil være Liverpool FC, og han leder Liverpool neste sesong."

Og kilder på Melwood sier i dag følgende: "Gerard Houllier har fortalt Parry og styret at han ønsker å fortsette med jobben på Anfield til tross for bekymringer rundt hans helsetilstand. Han uttalte dette selv i dag, og hevdet at han ikke føler noe press verken i Liverpool eller fra media."

Manageren sa tidligere denne sesongen at han hadde planene klare for å trekke seg tilbake, men ville ikke angi noe tidspunkt. Det har også versert diverse rykter i engelsk media den siste tiden om at Martin O'Neill var på vei inn i managerstolen på Anfield, men det har han selv avvist.

 

Det er i dag nøyaktig syv år siden Bob Paisley døde, 77 år gammel. Paisley var i en periode den mest suksessfulle og respekterte fotballederen i engelsk og europeisk fotball. Shankly grunnla det moderne Liverpool. Bob tok klubben et steg videre og førte laget til toppen av internasjonal klubbfotball. Fra 1977 til 1981 tok Liverpool hjem serievinnercupen tre ganger. Han var med å vinne ligamesterskapet ti ganger, enten som spiller, trener eller manager. I 1977 ble han hedret med "Order of the British Empire". Noen adelstittel, slik andre managere med lang fartstid og atskillig mindre sølvtøy i trofeskapet, ble det aldri på Bob. Denne pinlige "forglemmelsen" vil for alltid stå i margen når historiebøkene prøver å skildre den tidligere murelærlingens fotballliv. Han trakk seg som manager sommeren 1983. Senere ble Bob rammet av Alzheimer og tilbrakte de siste 18 månedene av sitt liv på pleiehjem.

 

Juniorkeeper Tim Dittmer spilte hele kampen da Irland U19 tapte 0-2 for Slovakia på Dalymount Park i lagenes andre privatlandskamp denne uka. Dittmer var sjanseløs på den første scoringen, men ga en retur med føttene, som forsvaret ikke fikk klarert, ved 0-2. Før det siste målet holdt han irene inne i kampen med en svært god redning.