Houllier håper på skadefrie spillere

Sjefen fikk én dårlig nyhet i går med skaden til Kirkland. Keeperen måtte til røntgen i ettermiddag. Houllier krysser fingrene for resten av sine internasjonale spillere.

Chris Kirkland ble i ettermiddag sendt til røntgenundersøkelse etter han skadet seg under oppvarming til gårsdagens U-21 landskamp mot Portugal. I utgangspunktet skal Kirky ha pådratt seg en relativt harmløs lyskestrekk som det normalt tar opptil fire uker å lege. Fra Anfield blir det nå sagt at keeperen har tatt et bilde av låret, for å være på den sikre siden. Resultatet foreligger enda ikke.

 

Houllier følger Tsjekkia 

Houllier vil i kveld følge de forskjellige landslagene fra TV-stolen. Franskmannen kommer til å ha oppgjøret Tsjekkia-Nederland som hovedkamp. Gèrard ble imponert over målet til Smicer i helgen, håper på mer fra den kanten – ikke minst i Liverpooltrøya. Vladi gjorde et bra mål da han startet et angrep på venstrekanten, gikk på løp, fikk igjen ballen ikke i feltet og vippet ballen elegant over keeper med utsiden av foten! Nå gjenstår det å se om Smicer kan ”unngå” å skade seg før han rapporterer tilbake til treningsfeltet. De siste par årene har han hatt en lei tendens til å pådra seg en smell mens han er opptatt med landskamper.

 

Diao med mot Japan

Senegal spiller landskamp mot Japan i dag.El-Hadji Diouf har meldt forfall til kampen på grunn av personlige problemer. Trolig er det den nylig avsluttede rettsaken i Skottland som har oppholdt angriperen. Han ble som kjent ilagt en bøt på £5000 for å ha spyttet en Celtic-supporter i ansiktet i vår. Salif Diao er imidlertid på plass i Tokyo, og spiller på Senegals midtbane.

En annen Liverpoolspiller med ny ”cap” i skapet er Steve Finnan. Backen spilte i gårsdagens 2-2 kamp mot Tyrkia på høyrebacken. Mot slutten av privatlandskampen, da det ble byttet inn og ut mye spillere, ble han satt over på venstresiden.