Houllier leter ikke etter forsterkninger

Spillerstallen er stor og god nok, ifølge manageren. Diao har begynt med løpetrening. Damiano om Finnans kvaliteter. Hyypiä mener presset ikke har økt.

Ingen nye kjøp planlagt - Diao tilbake i trening
Gerard Houllier sier at han ikke vil gå ut på overgangsmarkedet for handle etter at det ble klart at Dietmar Hamann blir ute til november. Sjefen, som også har Salif Diao ute på grunn av leddbåndsskade, sier at han har nok valgmuligheter i spillerstallen og at det dermed ikke er behov for flere kjøp før sesongstart. "Jeg ser ikke etter spillere i øyeblikket. Jeg er fornøyd med spillerstallen, og skader som det her er grunnen til at vi har en stor stall. Det er et problem uten å være et problem, for vi har nok spillere og nok kvalitet. Diao begynte med løpetrening i dag og jeg har flere interne muligheter. Flertallet av spillerne er unge. Hvert år forbedrer de seg og hvis de fortsetter å gjøre ting riktig , kan de bare bli større og større," forklarer Houllier, som synes det av og til er morsomt å lese overgangsryktene i avisene: " Det er artig når man står opp om morgenen og leser ryktespaltene. De linker oss til flere spillere, og mange av disse har jeg ikke hørt om engang," ler Houllier, og fortsetter: "Vi behandler spillerne ordentlig her og forteller dem rett ut hva som sant og usant i disse spaltene. Vi har modne nok spillere her til ikke å la oss påvirke av slikt." 

Damiano om Finnans kvaliteter
De rødes nye førstelagstrener Christian Damiano(bildet) sier han er svært fornøyd med å fortsette samarbeide med den irske landslagsspilleren Steve Finnan. Damiano arbeidet tett sammen med Finnan da han var assistent-manager i Fulham, og forteller at spilleren liker utfordringer: " Steve Finnan ankom på riktig tidspunkt og til riktig klubb. Jeg er glad for å se ham i en så stor klubb som Liverpool fordi jeg har sett ham arbeide seg opp fra Divisjon 1, og han har jobbet ekstremt hardt for å komme dit han er i dag. Han er en spiller som hele tiden viser framgang. Jo større utfordring som står foran ham, jo bedre er han til å reagere og gi seg i kast med den. Han er en veldig diskré spiller, men har stor innvirkning på spillet.  Han er en forsvarstype som stoler mer på å lese spillet enn den fysiske delen ved spillet. Han er flink til å utfordre spillere og god til å gi støtte til angrepet. Ballefølelsen hans er også veldig god. Han kan også spille på midtbanen og har kapasitet til å utnytte hele høyre flanke, og det er viktig for et lag å ha en spiller som Steve."

Hyypiä: - Presset har ikke økt
Kaptein Sami Hyypiä mener at presset ikke er noe større blant spillerne og at spillerne er trygge på den forestående sesongen. "Forrige sesong hadde vi store forventninger, men jeg føler ike at presset er noe større denne sesongen. Vi forbereder pre.season som vi alltid har gjort og vi vet at forventningene er høye også denne sesongen, men det er slik det er i Liverpool. Vi er sikre på at vi kan gjøre det langt bedre enn forrige sesong og har et en god pre-season hittil. Vi ser frem til Amsterdam Tournament hvor vi skal møte noen bra lag og vi er her for å vinne turneringen," uttaler finnen.