Houllier lover Champions League til neste sesong

Manageren understreker at han ikke vil la seg styre av kritikken, og sier at hans lag vil kvalifisere seg for mesterligaen. 20 av 29 kamper må vinnes. Det vil ta tid å spille inn en mer offensiv spillestil.

Gérard Houllier nekter å gi opp som sjef for de røde, til tross for at klubben på de 38 siste ligakampene har tapt ved 14 anledninger.  Franskmannen mener at man til tross for dette har gjort fremgang, og at man vil greie å komme med i Champions League selv om man har hatt en dårlig start:  - Når du taper en viktig kamp er det alltid snakk om krise.  Vi har gjort fremgang denne sesongen, og overskriftene bortleder oppmerksomheten fra det som er vår visjon. 

 

- Det er fortsatt 29 ligakamper igjen å spille, og hvis vi vinner 20 av dem vil vi være klar for Champions League.  United var 12 poeng bak Arsenal på et tidspunkt i fjor, men de vant fortsatt tittelen.  Konkurransen er blitt hardere, men vi gjør fremgang og vi vil komme dit vi vil.  Vi kommer til å spille i Champions League til neste sesong.

 

Houllier avviser også at det nå begynner å bli en stadig sterkere misnøye mot ham fra fansen:  - De som jeg har snakket med har vært absolutt glimrende.  De er en del av oss og hvis vi skal få suksess vil det bli sammen med dem.  Portsmouth er nå historie og vi må konsentrere oss om Leeds.  Jeg tror at fansen setter pris på at vi har forandret stil, og at det vil ta tid før dette sitter.  Vi spiller dristigere og vi angriper motstanderne.  Dersom Florent (Sinama-Pongolle) hadde hatt flere kamper bak seg, ville han ha satt en av sjansene han fikk på lørdag.  Men vi vil fortsette å utvikle oss.

 

- Jeg elsker denne klubben og jeg elsker denne jobben – så enkelt er det.  Noen overskrifter og noen misfornøyde fans som ringer inn til programmer, selv om de irriterer meg, vil ikke distrahere meg.  Jeg er hevet over det og kommer ikke til å furte eller være langsint.