Houllier roser Biscan

Houllier roser Biscan for innsatsen mot United. Rush hudfletter Neville. Hyypiä med for reservene i kveld.

I jakten på noe positivt etter lørdagens fadese på Old Trafford, trekker Gérard Houllier fram Igor Biscans innsats etter at han ble kastet inn i heksegryta etter fire minutter da Hyypïa ble utvist. Kroaten har spilt bra som midtstopper for reservelaget de siste ukene og sjefen var imponert over innsatsen på lørdag, til tross for at han forårsaket det andre straffesparket: ”Det var synd for Igor at han lagde det andre straffesparket, for inntil da hadde hans innsats vært upåklagelig. Den siste tiden har han kun spilt for reservene, og det tatt i betraktning synes jeg han gjorde en god figur. Etter et slikt nederlag, må man bare prøve å trekke fram det som er positivt, og jeg synes Igor gjorde en strålende innsats i midtforsvaret.”

Liverpool-legende og spisstrener Ian Rush mener Gary Neville opptrådte skandaløst i forbindelse med Sami Hyypiäs utvisning på lørdag. Etter duellen mellom Liverpools kaptein og Ruud Van Nistelrooy som førte til at United fikk tildelt sitt første straffespark for dagen, løp Neville rett bort til dommer Mike Riley for å si hva han mente om hendelsen. Rush mener at dette var et bevisst forsøk på å få Hyypiä utvist, og han er ikke nådig i sin kritikk av United-backen: ”Profesjonelle fotballspillere oppfører seg ikke sånn. Det var ingenting å si på at Sami fikk det røde kortet, men uansett er dette skandaløs oppførsel fra en motspiller.”

Hugh McAuley har tatt ut følgende lag til kveldens reservelagskamp mot Middlesbrough på Deva Stadium i Chester: Arphexad, Diao, Raven, Hyypiä, Biscan, Babbel, Potter, Welsh, Mellor, Berger, Cheyrou. Reserver: Luzi, Foley, Vaughan, Foy, Smyth. Kampen starter kl. 20:00, og vi håper å få lagt ut et kampreferat her ca kl. 22:30.