Houllier svært skuffet

Manageren legger ikke skjul på at han er svært skuffet over nederlaget mot Sheffield, men understreker at man kun er halvveis.

Etter kampslutt på Bramell Lane kommenterte Gérard Houllier Liverpools siste nederlag på følgende måte:

- Jeg er svært skuffet over å ha tapt kampen. Men vi er bare halvveis foreløpig. Det skal spilles 90 minutter til før vi vet hvem som går til finalen. I første kamp av et slikt oppgjør har du mulighet til å skaffe deg et godt utgangspunkt eller ikke. Vi kom ut sånn omtrent midt på treet – og har mye å spille for på Anfield i returen. Forhåpentligvis på et bedre underlag, la han til.

 

Houllier minner også om at utgangspunktet er nøyaktig det samme som mot Crystal Palace i 2001. Den gang tapte Liverpool også den første kampen 2-1, mot et 1. divisjonslag.

 

Houllier benekter at Liverpool skal være "spesielt interessert" tomålsscorer Michael Tonge. Den ettertraktede tenåringen scoret to bra mål og ble den store helten i stålbyen, men spilte i rettferdighetens navn ingen kjempekamp utenom målene. - Vi speider på omtrent alle gode spillere i 1. divisjon, og har ingen spesielle preferranser når det gjelder Tonge, hevdet franskmannen.

 

Neil Mellor scoret sitt første karrieremål for Liverpool etter 34 minutter.  Igjen gjennomfører unggutten en god kamp, men blir utover i 2. omgang svært lite involvert når korthuset vårt faller sammen. Etter kampen var den tidligere reservelagsspilleren oppgitt og frustret. – Vi gjennomførte en brukbar 1. omgang, og jeg scoret det som lenge så ut til å bli vinnermålet. I stedet slipper vi inn to mål på slutten og taper kampen, uttalte unggutten før han satte seg på bussen hjem til Merseyside.