Houllier tror på sterk avslutning

Gérard Houllier tror Liverpools erfaringer med å avslutte sterkt vil komme klubben til gode i de gjenværende kampene. Gerrard synes Murphy fortjener sjansen på landslaget.

Liverpool vet at det ikke finnes rom for noen flere feilskjær i de siste sju ligakampene dersom man skal ha forhåpninger om spill i Champions League neste sesong. De røde har fortsatt to poeng opp til Chelsea på den magiske fjerdeplassen, og alt ligger til rette for en høydramatisk avslutning når disse to lagene møtes til dyst på Stamford Bridge i siste seriomgang. Houllier sa: ”Vi har i hvert fall vært i denne situasjonen før, og vi har tidligere vist at vi takler presset. Vi har vist før at vi kan vinne mange kamper på rad mot slutten av sesongen, og det tror jeg vi vil dra nytte av nå. Jeg har klokketro på spilleren mine. De har vist at de er mentalt sterke, og det vil de også dra nytte av denne gangen i det som kommer til å bli noen virkelig utfordrende uker for oss.”

Steven Gerrard sa i dag at han tror lagkamerat Danny Murphy er rett mann til å bekle Englands venstre kant mot Liechtenstein i morgen: ”Det er selvfølgelig manageren som bestemmer, og han har mange gode spillere å velge mellom. Men hvis Danny får muligheten fra start, så vil han ikke skuffe noen. Han har spilt utmerket for oss hele sesongen, og han er typen som passer inn i internasjonal fotball. Hans pasningsspill og målteft eksepsjonell, og fordi han er så anvendelig, er han en veldig verdifull mann å ha i troppen. Alle kan se hvor godt vi trives sammen i Liverpool, og det ville vært moro å fått sjansen sammen for England. Det er ikke mange midtbanespillere i England som har spilt så godt som ham denne sesongen, så han fortjener helt klart en sjanse.”