Houllier: - Vi er i framgang

Gérard Houllier mente at hans spillere var uheldige som tapte mot Man.Utd, og at man denne sesongen tar steg i riktig retning. 4.plassen er nå målet. Djibril Cissé toppscorer i Frankrike.

Snytt for straffespark

Vi skriver 10.november, og Liverpool FC har allerede tapt tre hjemmekamper.  1-2 er det blitt mot ligafavorittene Chelsea, Arsenal og Manchester United.  Manager Gérard Houllier mente imidlertid at hans lag var uheldige på Anfield i går, og at man alt i alt har vist at man nå er på riktig spor:  - Jeg er skuffet over resultatet, men ikke med innsatsen og innstillingen til spillerne.  Jeg syntes vi var veldig gode i første omgang, vi hadde så en svak periode i begynnelsen av andre omgang, før vi avsluttet sterkt igjen.  Vi hadde muligheter til å utligne, vi skulle hatt et straffespark, men det ville seg ikke for oss.  Rio Ferdinand berørte ikke ballen, og på Old Trafford ville det ha vært straffe.  Men hva er poenget med å protestere?  Jeg liker ikke at mine spillere lar seg involvere slik, jeg er opptatt av at vi har den riktige holdningen. 

 

- Spillerne er langt nede, men jeg har fortalt dem at vi bare må fortsette å tro på hva vi holder på med.  Vi måtte spille denne kampen bare to dager etter å ha vært i Romania, hvor vi spilte på et gjørmehull av en bane.  United hadde på sin side et par ekstra dager å forberede seg på.

 

- Til tross for resultatene denne sesongen føler jeg at vi fortsatt har framgang og viser forbedringer.  Det sier seg selv at det blir vanskelig å vinne tittelen nå.  Det ser ut som om det er tra lag som vil kjempe om førsteplassen, men vi vil fortsette å gjøre vårt beste.  Vi vil gjøre hva vi kan for å komme blant de fire øverste.  For øyeblikket har vi ikke noe flaks.  Jeg syntes at uavgjort hadde vært et mer rettferdig resultat mot United, men vi vil jobbe videre og det vil snu seg.  Den andre delen av sesongen vil bli interessant.  Siden starten av denne sesongen har vi skapt sjanser i hver eneste kamp, noe som viser at vi utvikler oss.

 

To nye mål av Cissé

Auxerre, med Liverpool-aktuelle Djibril Cissé og Jean-Alain Boumsong på laget, rykket opp på 7.plass i Ligue 1 etter å ha vunnet 3-0 hjemme mot Guingamp i helgen.  Cissé scoret to av målene og troner nå alene øverst på scoringstoppen med ni fulltreffere på 13 kamper.