Houllier: -Vi fortjener en Champions League-plass

Gérard Houllier mener ingen lag fortjener en Champions League-plass mer enn Liverpool. Steven Gerrard klar etter hofteskaden.

Liverpools manager slo i dag tilbake mot Claudio Ranieris uttalelser om at Chelsea vil være en mer verdig Champions League-deltaker enn Liverpool. Houlllier sier at det ville være mest rettferdig dersom hans lag tar tre poeng på Stamford Bridge på søndag. Liverpools manager mener at man har vært uheldige med uttellingen denne sesongen. Nå håper han hatt spillerne skal klare å skaffe klubben den Champions League-plassen de har fortjent ved å slå Chelsea når det virkelig gjelder: ”Jeg er ikke enig i det Ranieri sier. Jeg mener at vi fortjener plassen mer enn noe annet lag, og det er to grunner til det. Det ene er at vi har spilt tolv kamper i Europa, og den andre er at vi gjorde det bra i Worthington Cup. Det har vært kamper da vi har måttet kjempe med ryggen mot veggen når vi har spilt bra og vært uheldige. Vi har skapt så mange sjanser at vi ikke kan legge skylda på manglende service til spissene. Noen ganger har vi ikke fått det resultatet vi hadde fortjent, men vi skal slåss til siste slutt. Ingen lag i Premier League fortjener en Champions League-plass mer enn oss, og dette står jeg inne for. Vi har vist vår mentale styrke.”

Mange fryktet det verste da Steven Gerrard pådro seg en hofteskade under kampen mot Manchester City på lørdag, men Houllier bekrefter at midtbanespilleren er klar til dyst: ”Stevie fikk seg en smell i hofta, men det skal ikke være noe problem. Jerzy Dudek har vært forsiktig med lysken, og også han bør bli klar til søndag. Dietmar Hamann får fortsatt behandling, og vi må bare se an situasjonen.”