Hughie fornøyd med Mellor & Co

Reservelagstrener Hugh McAuley godt fornøyd etter 2-0 mot WBA. ”Emile or not Emile?”, er spørsmålet England stiller seg foran kveldens landskamper.

Etter en relativt komfortabel 2-0 seier, med to nye mål av Neil Mellor, var reservelagstrener McAuley  spesielt fornøyd med 2.omgangen på The Hawthorns.  Han syntes at hans mannskap fortjente seieren, til tross for at vertene hadde gitt dem enkelte problemer før pause.

Tre av de som stod fram mest var Neil Mellor, som nå har 19 mål på 19 reservelagskamper, Patrik Berger og også John Welsh som ble kåret til banens beste.  Hughie hadde følgende å si om trekløveret:  ”Neil arbeidet veldig hardt og scoret to mål som var typiske for en goalgetter.  Han leste spillet fint i forkant av den første scoringen, da forsvareren misser helt og han er igjennom.  Paddy Berger finner ham nydelig for mål nummer to, og hvor han tar godt vare på sjansen.

”Paddy blir bare sterkere og sterkere og ser vassere ut for hver eneste kamp som går.  Jeg er sikker på at han trivdes mye bedre i 2.omgang siden han både gjorde forarbeidet til en scoring og nær hadde besørget en selv også.

”John Welsh (bilde) kjempet godt på midtbanen.  Han var hele tiden villig til å trå til, alltid klar til å komme framover og å skape noe, men det er slik John er.”

Emile or not Emile?

Åtte Liverpoolspillere er involvert i landskamper i kveld.  Det store spørsmålet i England foran den trolig avgjørende hjemmekampen mot gruppeleder Tyrkia er hvorvidt Sven-Göran Eriksson skal fortsette å bruke Emile Heskey ved siden av Michael Owen, eller om han skal gi Evertons supertalent Wayne Rooney sjansen fra start.  Emile er klar av kneskaden han pådro seg på lørdag, men den sterke angriperen sliter med å overbevise befolkningen om at han er den rette mannen i angrepet.  Steven Gerrard vil starte sentralt på midtbanen, mens Danny Murphy trolig får en plass på benken.

Jerzy Dudek, Milan Baros, Vladimir Smicer og John Arne Riise er også klare for EM-kamper ute i Europa.  Vi minner om at en kan finne tidspunkt for avspark og tilgjengeliget på fjernsynskjermen ved å sjekke vår TV-liste.