Hva ønsker Michael?

Houllier sier at Owen gjerne vil fortsette på Anfield. Samme som sist mot Blackburn i dag? Man vet hva man får med poteten Carra.

Gérard Houllier antydet på gårsdagens pressekonferanse at Michael Owen er villig til bli værende i Liverpool FC og at man ville diskutere saken når tiden var inne.  Manageren uttalte i den sammenheng at:  - Vi vet hva han ønsker, han vil gjerne bli her, og vi vil mer enn gjerne beholde ham.

Nøyaktig hva Michael Owen ønsker kom Houllier ikke nærmere inn på, men stjernespissen har tidligere antydet at mesterligaspill for de helrøde vil være et minimum.

 

Mye tyder på at Liverpool i ettermiddagens kamp mot Blackburn vil starte med det samme mannskapet som beseiret Everton for fjorten dager siden.  Stephane Henchoz er ikke tilgjengelig for Ewood Park heller, og dermed går det mot en ny mulighet for Igor Biscan til å vise seg fram i midtforsvaret.  Sannsynligvis vil tidligere faste kort som John Arne Riise og Danny Murphy igjen måtte ta til takke med en plass på benken.  Folk som Vladimir Smicer, Milan Baros og Michael Owen har gjennomført en hard uke med landskamper, men Houllier la vekt på at disse spillerne hadde suksess og at det da er mye lettere å lade om til ligaspill igjen.

 

Hvis Riise får den nevnte benkplassen betyr det en ny kamp for Jamie Carragher på venstrebacken.  Gérard Houllier har ikke helt greid å skjule overraskelsen over at spillere som Danny Mills og Gary Neville gang på gang blir foretrukket istedenfor scouseren.  – Du vet hva du får med Carra.  Han gir alltid maksimalt, han er alltid fokusert, og han kan spille overalt i forsvaret og også som defensiv midtbanespiller.

Blackburn v Liverpool har avspark kl 16.00, og vi følger som vanlig kampen her på liverpool.no.  Vi har en egen representant på Ewood Park som vil bidra med rapporter og spillervurdering fra oppgjøret.  Du kan også få alle scoringene og andre viktige opplysinger ved å bruke vår SMS-tjeneste.