Hvordan blir midtbanen søndag?

Spørsmålet mange stiller seg før søndagens kamp mot Chelsea er hvem som starter på midten? Morgendagens kamp utsolgt. Reservelagets åpningskamp flyttet.

Gérard Houllier har de siste dagene latt det skinne igjennom at Igor Biscan blir ankeret på midtbanen mot Chelsea. Det er ikke noe overraskende valg, selv om kroaten er både ”elsket og hatet” av publikum. Mange mener den slanke midtbanespilleren, som siste sesong har blitt forsøkt omskolert til stopper, ikke har forsvart den høye prislappen sin og har hatt for stor feilprosent når han har fått sjansen. Andre vil hevde at han ikke har fått en skikkelig mulighet på førstelaget i den posisjonen han skal være best – som den defensive på midten. Uansett ståsted går diskusjonene garantert høyt frem til avspark søndag. Tommy Smith skriver i sin faste mandagsspalte i Echo at han ville satt Jamie Carragher inn i ”hullet” foran stopperene. Den tidligere lagkapteinen mener Carra gjør minimalt med feil og har spilt på plassen tidligere med bra resultat..

 

Med Vladimir Smicer ute med skade, er Harry Kewell og Danny Murphy de to eneste man med rimelig sikkert kan si starter mot ”nye” Chelsea. Skaden til Hamann og suspensjonen til Gerrard kunne knapt kommet på et mer ubehagelig tidspunkt. I morgen faller kanskje avgjørelsen om hvem som får den siste plassen. El-Hadji Diouf er favoritten, men en god kamp av Anthony Le Tallec mot Fleetwood Town kan det kanskje gi en overraskelse? Unggutten er i hvert fall sammen med Florent Sinama-Pongolle i ferd med å spille seg inn til sikker benkplass.

 

Reservenes åpningskamp mot Bolton har blitt flyttet til torsdag 18. desember. Hughie McAuleys lag vil derfor starte sesongen borte mot Newcastle 28. august i stedet. Laget vil også denne sesongen spille på Chesters Deva Stadium.

 

Jamie Redknapp har blitt utnevnt til kaptein på White Hart Lane.