Hyypia: - Liverpool er tittelutfordrer

Sami Hyypia tror Liverpool blir utfordrere til seriemesterskapet. Boumsong blir i Auxerre.

Sami tror på god sesong

Sami Hyypia er sikker på at Liverpool vil gjøre det bra denne sesongen, og den finske midtstopperen tror Chelsea blir en av de vanskeligste motstanderne etter at London-laget har forsterket laget kraftig i sommer. "Jeg er ganske sikker på at vi vil gjøre det bra, men det samme sa jeg foran sist sesong også. Selv om vi startet bra gikk noe galt", sier Hyypia som tror kjøpene av Steve Finnan og Harry Kewell vil gjøre utslaget. "Forhåpentligvis vil planene virke bedre denne gangen. Vi har to nye fjes og de passer godt inn i laget. Jeg tror både de og laget vil gjøre det bra. Men det blir uansett mye tøffere i år, og Chelsea vil bli en av våre hardeste motstandere. Forhåpentligvis får vi den starten vi trenger nettopp mot dem", håper LFC-kapteinen.

Duff til Chelsea

Damien Duff har vært et kjent mål for Gerard Houllier, men da prisen på den irske kantspilleren ble for høy valgte han altså å se andre steder etter forsterkninger. Nå er Duff klar for Chelsea og den russiske milliardæreieren Roman Abramovich som også sikret seg Wayne Bridge fra Southampton denne uka.

Boumsong blir i Auxerre

I følge det nyhetsbyrået AFP blir Liverpool-linkede Jean-Alain Boumsong i Auxerre også kommende sesong. Etter det liverpool.no erfarer er det imidlertid fortsatt store muligheter for at den unge midtstopperen kommer til Anfield. 23-åringen har uttalt at han ikke skriver nye kontrakt med Auxerre, og dette kan åpen for at Gerard Houllier sikrer seg landslagsmannens underskrift etter nyttår. "Jeg ønsker en ny og komplett sesong i Auxerre for å spille meg til en plass på Frankrike foran Euro 2004", begrunner Boumsong som regner det som 99,99% sikkert at han blir å finne i den franske klubben også neste sesong...